• 瀏覽: 47,937
  • 回覆: 285
  • 追帖: 4
+18
引用:
原帖由 starr 於 2018-11-23 09:26 AM 發表

香港有一群人,忘記自己係中國人、忘記自己都用筷子食飯
佢地只要見到有人詆毀中國就奮不顧身表達仰慕之情
香港廢青今日會去DG買衫表達敬意

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2018-11-23 09:37 AM 發表
D&G 同「仇中反中」一樣,以為打下嘴炮就當嬴足 253 年。
歧視係外國好嚴重,甘次真係抽水抽著火水...
國內有媒體重溫D&G多年來侮辱全球各國仍然橫行,但今次算係「踢到鐵板」

引用:
原帖由 hoikin_hk 於 2018-11-23 09:57 AM 發表
五係掛, 創辦人甘撚戇9? 甘就真係死得..你話請返黎既係白痴有時好難講, 但創辦人就.....
D&G個G就係佢

引用:
原帖由 陳九 於 2018-11-23 10:01 AM 發表
香港廢青今日會去DG買衫表達敬意
又要眾籌...

引用:
原帖由 starr 於 2018-11-23 10:03 AM 發表

D&G個G就係佢
五怪得 D&G 官方仲未道歉, 原來係老細...
甘睇黎 D&G 真係可以退出中國市場..

正一dog  &  豬!

引用:
原帖由 DocHolliday 於 2018-11-23 09:26 AM 發表

殖民地棄奴覺得俾高尚洋人歧視係光榮,就好似呆灣人話自己阿祖係自願一樣,我地正常中國人係唔會明嘅。
唉,呢D咁嘅港人,真係好可憐,又可惡

人類要進化到咩程度先可以靈活地利用手指使用筷子

引用:
原帖由 bonod 於 2018-11-23 09:28 AM 發表
D&G自己攞黎衰, 嫌上次得罪香港人教訓仲未夠深咩
香港好多走狗

可以不愛黨。但不可不愛國。更不可不愛民族。。。民族就好比你的祖宗。家族。被人說你家族是狗屎。。有血性都會開片。

D&G 是否特登係到make noise 佢個品牌係咪唔撚掂要靠依單野搏出位

引用:
原帖由 starr 於 2018-11-23 09:26 AM 發表

香港有一群人,忘記自己係中國人、忘記自己都用筷子食飯
佢地只要見到有人詆毀中國就奮不顧身表達仰慕之情
呢班咁嘅港人根本就唔當自己中國人,俾洋人吊佢地會好興奮好感恩...

引用:
原帖由 DocHolliday 於 2018-11-23 09:38 AM 發表

你講香港咋呱,上次海港城單嘢港燦就繼續幫襯。 今次睇吓大陸人點。
總會有人幫襯,講呢D冇意義

我都要支持

引用:
原帖由 SayYouSayMe 於 2018-11-23 09:21 AM 發表

Are you sure? 前幾年海港城影相事件最先遭到DG歧視嘅咪就係香港人?咩𠵱家香港人又支持番佢啦?
香港人都係用筷子

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]