• 瀏覽: 8,867
  • 回覆: 129
+5
中國沒有洋奴,所有洋奴都有黑鬼血統,應把他們全部駆逐去非洲

引用:
原帖由 bbs16894168 於 2018-11-23 08:00 PM 發表

你認為有一個國家在政治領域中有信用,在國家大前題上只有永恒利益,咪儍啦,只是偽君子和真小人分別,之前美國是真小人,強大了便訂立一切有利自己的條件,便轉身做偽君子,目前中國行的章法是美國之前行的一樣。 ...
咁你咪即係承認中共無信用囉!多謝你咁坦白

引用:
原帖由 kglam98 於 2018-11-24 09:32 AM 發表

你認為美國有信用嗎?

引用:
原帖由 kglam98 於 2018-11-24 09:32 AM 發表

你被重就輕得過份啦

引用:
原帖由 bbs16894168 於 2018-11-24 01:02 PM 發表

你認為美國有信用嗎?
比中共有信用

引用:
原帖由 kglam98 於 2018-11-24 02:13 PM 發表

比中共有信用
那么只顯示閣下入世未深或對歷史無知,什或已經有政治立場而為辯論而論,你未必在美國居住過,或未試遇上啫。你慢慢體會啦!小朋友

引用:
原帖由 bbs16894168 於 2018-11-24 03:12 PM 發表

那么只顯示閣下入世未深或對歷史無知,什或已經有政治立場而為辯論而論,你未必在美國居住過,或未試遇上啫。你慢慢體會啦!小朋友
笑死,你地d「愛國人士」真係好野,成日係度吹什麼「百年來中國被列強欺凌」,依家到大陸有些少實力時就吹「國家大前題上只有永恒利益」。

咁你係咪話呢百年來中國被列強欺凌係應該架,因為你話「國家大前題上只有永恒利益」呀笑死

我無立場,我講事實啫

引用:
原帖由 kglam98 於 2018-11-24 03:23 PM 發表

笑死,你地d「愛國人士」真係好野,成日係度吹什麼「百年來中國被列強欺凌」,依家到大陸有些少實力時就吹「國家大前題上只有永恒利益」。

咁你係咪話呢百年來中國被列強欺凌係應該架,因為你話「國家大前題上只有永恒利益」呀笑死

我無立場,我講事實啫:smile_3 ...
我由此至終都説並無任何國家在利益面前講信用,在信用面前有多與少嗎?如何量度,不能惡以惡小而為之,吔你老師沒有教你呀!可笑之極。

引用:
原帖由 kglam98 於 2018-11-24 03:23 PM 發表

我亦非什么愛國人,閣下這二天從未列舉任何事實便已經斷定一切,有排你撞板

引用:

忘了説你(盲反中)

咁幾向iphone亮剣

引用:
原帖由 bbs16894168 於 2018-11-24 04:12 PM 發表

我亦非什么愛國人,閣下這二天從未列舉任何事實便已經斷定一切,有排你撞板
咁其實你係咪話呢百年來中國被列強欺凌係應該架,因為你話「國家大前題上只有永恒利益」呀?你又真避呀?笑死

努力

引用:
原帖由 bbs16894168 於 2018-11-24 04:15 PM 發表

忘了説你(盲反中)
笑死,原來在你眼中,講事實就係盲反

引用:
原帖由 洋奴末日 於 2018-11-23 09:53 AM 發表

哈哈哈
就是無信用啊
樓主你就別和佢嘈了
一睇佢就知
若不是外國寫手
便是近代黃絲教出的產物,佢哋的特質就是滿口歪理,什麼都是人哋錯

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]