• 瀏覽: 1,353
  • 回覆: 21
打人?誰人被打都攪不清楚,哈哈下回就被告做原告啦,你班英國警察有難啦...

央視女記者孔琳琳9月30日在英國保守黨的一場香港事務座談會上,涉嫌兩度掌摑義工。英國警方10月24日正式控告她普通襲擊罪,原定本月7日在伯明翰提堂,但她當日未有出席聆訊,押後至21日再訊。
最近消息指,英國檢方認為現有證據不足以定罪,已決定停止起訴

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時中國/261669/央視記者孔琳琳打人-英國檢方停止起訴-現有證據不足以定罪

附件

7B9ln7EX4p51kpzYchyie2y1IlQzQiO2i8s_4YvLP-E.jpg(100.82 KB)

"已決定停止起訴" 港獨份子知唔知㗎? 可能跪拜契媽求重審..

都講咗
條女應該無事
英國警察人手好短缺
唔得閒同佢玩
佢中國啲咁強大嘅後臺照
玩法律分分鐘玩死控方

引用:
原帖由 tinnit 於 2018-11-21 06:06 PM 發表
"已決定停止起訴" 港獨份子知唔知㗎? 可能跪拜契媽求重審..
雷達都可以賣,而且滬倫通仲有幾日就開通,始終和氣生財!

陰國唔告中國記者,反中汪汪好傷心

引用:
原帖由 Wekxz 於 2018-11-21 06:17 PM 發表

雷達都可以賣,而且滬倫通仲有幾日就開通,始終和氣生財!
"滬倫通"   港獨派又被契媽出賣..

唔告佢.逐佢個仔出境
仲好玩

引用:
原帖由 HG20121220 於 2018-11-21 06:21 PM 發表
央視cctv記者英國打人被帶走 孔琳琳打完人仲大聲夾惡 厲害了強國
https://www.youtube.com/watch?v=p5DItFPFFLA
唔通似台灣咁無能咩

英國想同中國玩野 , 等死 , 美國佬現在開始知道今日既中國超強 , 已經玩唔起 , 侵侵好快收皮 !!!

引用:
原帖由 雜魚 於 2018-11-21 06:21 PM 發表
唔告佢.逐佢個仔出境
仲好玩
嘩, 你比班陰險義工仲撚狠毒!

引用:
原帖由 Peter_H 於 2018-11-21 06:11 PM 發表
所以政權咪不斷被切換籮 好快又要換人,直至啱心水為止

放都無用已身敗名裂
告到就身敗名裂,
依家唔告又身敗名裂,
你係咪語言表達能力有問題?

引用:
原帖由 bomdhead 於 2018-11-21 06:28 PM 發表

嘩, 你比班陰險義工仲撚狠毒!
對外聲稱英國無民主.
佢個仔又啱啱被人踢出校
應該未入藉.
返中國享受中國民主
有咩唔啱呀

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]