• 瀏覽: 34,015
  • 回覆: 454
  • 追帖: 1
+43
點都好, HK海事處叫d貨輪小心d la

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2018-11-21 01:47 PM 發表
都係,美軍艦最驚貨輪,俾人一撞就沉。果度咁多貨輪,海事處要小心d

提示: 違規內容已被屏蔽
仲有漁船,一陣唔小心撞沉佢就唔好啦。
引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2018-11-21 01:47 PM 發表

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2018-11-21 01:53 PM 發表
仲有漁船,一陣唔小心撞沉佢就唔好啦。
撞幾架戰機落海點算

引用:
美軍戰艦 d 雷達又真係唔爭氣

引用:
原帖由 蘋果轉貼員 於 2018-11-21 02:09 PM 發表
上面人兄可以放心,入咗香港水佢會有香港嘅領航員引導入港
帶水照撞

引用:
原帖由 Peter_H 於 2018-11-21 02:12 PM 發表
嘩⋯頂丫⋯水警D炮艇變了粒芝麻咁細
點打~人地君臨天下咁
唔使打, 南海果次比大陸軍艦一迫就走頭.........

引用:
小心比隻大眼雞篤穿!

引用:
原帖由 蘋果轉貼員 於 2018-11-21 01:45 PM 發表
今年9月有報道指美軍兩棲攻擊艦黃蜂號(USS Wasp)申請訪港遭拒,但事隔約2個月,國家主席習近平月底會晤美國總統特朗普前,美國核動力航空母艦「列根號」(USS RONALD REAGAN)今日訪港,獲海事處批准。早上「列根號」出現在青衣對外水域,今次同行的另有3艘美軍軍艦。(相關新聞:

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/vdo/20181 ...
軍艦訪港,香港海事處有權批准?

阻礙海水交通,人地唔洗揾食咩!

毒果記者會唔會近距離觀察船身有冇生銹呢?

主題標籤 #海事處
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]