• 瀏覽: 15,877
  • 回覆: 264
  • 追帖: 1
+17
九西補選下周日(25日)舉行,工黨李卓人及其競選團隊今早到廉政公署投訴另一候選人陳凱欣失實指控他擔任議員時沒加入房屋事務委員會,對其選情造成打擊。雖然陳凱欣昨晚透過助理回應指是一時口誤,但工黨稱李卓人及競選團隊沒收到她的道歉。

擺明投訴都唔會影響結果, 但你呃人終於搵到位, 輸左可以有得賴啦.

新聞來源連結:
https://news.mingpao.com/ins/instantnews/web_tc/article/20181120/s00001/1542691100037

九七七一交接時, 巨門化忌陀羅兄
天梁天壽擎羊父, 難為香江夾其中
你呃人好心讓位俾基哥做實事啦,乜差都去ICAC

係亂鳩咁指你 吹得脹咩
不嬲都係咁

提示: 違規內容已被屏蔽
關icac乜事?濫報呀

引用:
原帖由 人之初大大 於 2018-11-20 01:56 PM 發表
其實關廉政公署乜事呢?

口誤都要報廉記, d 員工真係連痾尿都唔得閒

背水一戰,繼續發功

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2018-11-20 02:20 PM 發表
口誤都要報廉記, d 員工真係連痾尿都唔得閒
口誤係被告者講姐
但選舉條例25  好清楚講明參選者如果犯了 即屬 違法

陳凱欣都問你李卓人點解袋住咁多錢先啦,又唔見你報ICAC?
引用:
原帖由 男E 於 2018-11-20 01:52 PM 發表
九西補選下周日(25日)舉行,工黨李卓人及其競選團隊今早到廉政公署投訴另一候選人陳凱欣失實指控他擔任議員時沒加入房屋事務委員會,對其選情造成打擊。雖然陳凱欣昨晚透過助理回應指是一時口誤,但工黨稱李卓人及競選團隊沒收到她的道歉。

擺明投訴 ...

乜廉處管選舉論壇內容係咪真實既咩?

引用:
原帖由 男E 於 2018-11-20 01:52 PM 發表

擺明投訴 ...
唔緊要,仲有幾個嘍囉。

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 人之初大大 於 2018-11-20 01:56 PM 發表
請不要咁早用"讓"字, 因為呃人哥還未被選出, 或永遠落選.

引用:
原帖由 tkkay623 於 2018-11-20 02:38 PM 發表
乜廉處管選舉論壇內容係咪真實既咩?
咁叫佢去康樂文化事務處投訴好啲,呢啲係笑料,應該歸嗰度管。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]