• 瀏覽: 6,314
  • 回覆: 110
+2
引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2018-11-19 11:31 AM 發表
民主口爽爽,講 L 完就算
找數

我要真找數!!!

引用:
原帖由 wezard20xx 於 2018-11-19 11:40 AM 發表
個個咁縮骨唔認,真係令黃屍失望!
香港精神,煎釀三寶...

縮骨,算爆,老很土..

證明黃絲係本土出品...有齊香港特質...

佔中搗亂交通無罪,老百姓不小心過馬路要嚴厲懲罰。

當日話承擔責任,現在就藉故卸責!

引用:
原帖由 ASoIaF 於 2018-11-19 12:07 PM 發表

唔係唔認有做, 而係唔認有罪
佔中一開波就知犯法la...…唔係使x用"去飲"做代號咩
重要簽咩佔中確認書tim

引用:
原帖由 必巨發 於 2018-11-19 11:13 AM 發表
當天說好的承擔責任, 今天為何否認控罪
問得好

引用:
原帖由 ASoIaF 於 2018-11-19 12:55 PM 發表

乜你個龍門成日搬來搬去?
差佬掃黃緝毒 都成日用代號㗎, 唔通又係犯法?
用掃黃d反罪惡行動同佔中去比??

冇犯罪既咁佔中使咩用代號ar
佔中提都驚ar

引用:
原帖由 ASoIaF 於 19-11-2018 12:07 PM 發表

唔係唔認有做, 而係唔認有罪
Good !
即係被告人承認案情,但否認控罪
雙方大狀唔洗爭拗證據的真確性,可以幫法庭慳返好多時間
咁大狀會賺少左堂費,但我估呢三條友都唔合資格申請法援,用自己錢(或眾籌d錢)打官司,冇乜誘因將審訊拉布

引用:
原帖由 cwbguy 於 2018-11-19 01:07 PM 發表

Good !
即係被告人承認案情,但否認控罪
雙方大狀唔洗爭拗證據的真確性,可以幫法庭慳返好多時間
咁大狀會賺少左堂費,但我估呢三條友都唔合資格申請法援,用自己錢(或眾籌d錢)打官司,冇乜誘因將審訊拉布 ...
佔中令港人睇清楚的確有外部勢力意圖搞亂香港,亦有人收外國錢搞事!

香港有咁多黃絲法官,這班佔中九子都會有驚無險,嘥鳩氣同得啖笑!
還是趕緊基本法第二十三立法,以防有下一次佔中!

引用:
原帖由 ASoIaF 於 2018-11-19 01:13 PM 發表

I totally agree with you
香港肯定有外部勢力, 而且好強好大power

前特首梁振英 (全家英國籍)
特首林鄭月娥 (全家英國籍, 家在英國, 香港無物業)
立法會主席梁君彥 (英國籍, 宣稱已放棄英籍)
教育局長楊潤雄 (子女讀國際學校)
港大校委會主席李國章 (嫁鬼婆生鬼仔)
民政事務局長劉江華 (老婆已移民加拿大)
前教育局 ...
慘啦.......有晒片, 成班宣布啟動佔中.......9官真係有排痕點放人了

引用:
原帖由 r102030r 於 2018-11-19 01:15 PM 發表
香港有咁多黃絲法官,這班佔中九子都會有驚無險,嘥鳩氣同得啖笑!
還是趕緊基本法第二十三立法,以防有下一次佔中!
有晒片, 成班宣布啟動佔中.......9官真係有排痕點放人lor
以為吹下之ma, 都吹左成年, 重要驚到用去飲...….點之真係要上台宣布

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]