• 瀏覽: 18,445
  • 回覆: 206
  • 追帖: 3
+6

1969登月50周年
omega speedmaster professional與你見證

1979港鐵 + 中國改革開放40周年
Rado與你回味

1999澳門回歸20周年
omega co axial新世代

2009 samsung galaxy敢就十年
就快11月24 呢d咁既台獨小動作明顯民進黨搞出來

引用:
原帖由 豆芽生 於 2018-11-19 08:55 AM 發表
就快11月24 呢d咁既台獨小動作明顯民進黨搞出來
民進黨如果再勝選舉,民主就係發揮語言藝術最好場地。

金x獎其實都係靠大陸電影撐場,其實好應該結束!

引用:
原帖由 friendchanli 於 2018-11-19 09:11 AM 發表

民進黨如果再勝選舉,民主就係發揮語言藝術最好場地。
同意
根本身邊大多數的呆灣人也是支持儘快被黨國收復

不用再費心選舉

鞏俐不是中國人
不應該干涉中國內政

引用:
原帖由 s-chris 於 2018-11-19 09:28 AM 發表
鞏俐不是中國人
不應該干涉中國內政
新加坡奉行一個中國原則,鞏俐作為新加坡公民和自己政府立場一致,鼓掌👏

引用:
原帖由 lvmin63312823 於 2018-11-19 09:30 AM 發表

新加坡奉行一個中國原則,鞏俐作為新加坡公民和自己政府立場一致,鼓掌👏
真係一個中國,就唔會接受中華民國政府係新加坡護照上蓋章又接受中華人民共和國政府係新加坡護照上蓋章

呆灣叫契哥美國/日本承認佢係國家咪得lor

選前攪埋d小動作

引用:
原帖由 s-chris 於 2018-11-19 09:35 AM 發表

真係一個中國,就唔會接受中華民國政府係新加坡護照上蓋章又接受中華人民共和國政府係新加坡護照上蓋章
來香港都要蓋章,去澳門都要蓋章,唔係國家都也可要蓋章。

引用:
原帖由 s-chris 於 2018-11-19 09:35 AM 發表

即係你攞本特衰謢照去新加坡,你就認自己係中國人

引用:
原帖由 apmichael 於 2018-11-19 09:43 AM 發表

來香港都要蓋章,去澳門都要蓋章,唔係國家都也可要蓋章。
但中華民國個章有講明係中華民國

鞏俐唔係自己移民新加坡
宣誓效忠李光耀
愛國愛黨都有外國護照

引用:
原帖由 yifeifei2 於 2018-11-19 09:56 AM 發表

即係你攞本特衰謢照去新加坡,你就認自己係中國人
當然係。至少要法理上承認係。

佢逃噤多稅,唔表忠誠,唔怕被共慘黨秋後算帳咩

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]