• 瀏覽: 2,422
  • 回覆: 28
  • 追帖: 1
據我分析,自佔中後,美帝已暗中盯住香港公開的反佔中人士尤其是愛國團體的建制派,美帝會取消佢地國籍及凍結資產,其他西方國家例如英加澳肯定跟從美帝對付佢地。今次佢地大獲了。

你知咁多野吾怕xx部門釘你大脾牙?  定美帝已經派左IMF保護你啊河.

政治迫害由我做起

引用:
原帖由 僻易眼中釘 於 2018-11-19 12:07 AM 發表
據我分析,自佔中後,美帝已暗中盯住香港公開的反佔中人士尤其是愛國團體的建制派,美帝會取消佢地國籍及凍結資產 ...
助力中國打貪反腐除裸官,係好事~

引用:
原帖由 僻易眼中釘 於 2018-11-19 12:07 AM 發表
據我分析,自佔中後,美帝已暗中盯住香港公開的反佔中人士尤其是愛國團體的建制派,美帝會取消佢地國籍及凍結資產,其他西方國家例如英加澳肯定跟從美帝對付佢地。今次佢地大獲了。 ...
美帝早已監控全世界自由,呢到所有言論已比美帝監控,啲ip美帝早就知,起晒底,抗議美帝監控毛毛,打壓言論自由,危害毛毛人身安全。

樓主40搵到女朋友未?快d搵個女朋友正正經經做番個人啦

引用:
原帖由 cb600 於 2018-11-19 07:32 AM 發表
樓主40搵到女朋友未?快d搵個女朋友正正經經做番個人啦

That's right

美帝果然是極權國家

就算誘到各國被扣押10年,新的建制派頂上, 你擔心無人做咩?

係就快

引用:
原帖由 starr 於 2018-11-19 01:41 AM 發表

幫手捉咗個李卓人先啦 不過佢啲黑金係美國派㗎喎

諗諗下,美國响呢個時候發出訊息話中國侵蝕緊香港,要考慮取取消香港關系法,會唔會係驚李呃人响西九補選會輸,用恐嚇香港人嚟同李呃人助選!

據你分析?半頁紙都無,仲弱過小學雞啲作文功課。

夏威夷人低智深末日到了

引用:
原帖由 starr 於 2018-11-19 01:41 AM 發表

連嘉慶皇的資產都凍結埋

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]