• 瀏覽: 8,885
  • 回覆: 121
+2
美國國會「美中經濟與安全審查委員會」年度報告,批評北京侵蝕香港一國兩制,建議重新評估香港獨立關稅區地位。林鄭月娥晚上回應指報告的指控失實和雙重標準,甚至主動提到不同意部份非建制派議員的意見:

「竟然叫特區政府向美國承諾,我哋唔再會去破壞一國兩制,呢種說法真係好令人遺憾」

她又引述行會成員湯家驊(又係呢條賣港賊)的說法,指「如果每日有人喺香港,自毀長城」,對香港社會經濟民生都非常不利,希望這些議員反思「係咪對得住香港市民」。

DQ民選議員,任意剝奪市民政治權利終身,人在做,天在看,你以為唔提人地唔知?

走咗梁振英,原來林鄚一樣係咁,夥同一眾建制狗議員賣港,仲想將責任推俾別人,人渣中的人渣!!

提示: 違規內容已被屏蔽
DQ民選議員,任意剝奪市民政治權利終身,人在做,天在看,你以為唔提人地唔知?

==========

DQ吾順咪JR囉去, 剝奪終身政治權利....佢死左咩? 泛民冇本事叫郁美國做野, 但成日死去美國學是非假既咩?  人在做天在看吾好話冇份呀.

引用:
原帖由 daimonster 於 2018-11-17 07:05 PM 發表

==========

DQ吾順咪JR囉去, 剝奪終身政治權利....佢死左咩? 泛民冇本事叫郁美國做野, 但成日死去美國學是非假既咩?  人在做天在看吾好話冇份呀. ...
堂堂美國政府, 會因為幾個人學是非而做嘢?!

你小學畢業未?

引用:
原帖由 七條輝 於 2018-11-17 07:14 PM 發表

堂堂美國政府, 會因為幾個人學是非而做嘢?!

你小學畢業未?
未呀!!  不過讀寫障礙冇你咁嚴重

飯聞…… 正渣宰!

引用:
原帖由 長粗大頭仔 於 2018-11-17 07:19 PM 發表
飯聞…… 正渣宰!
咁689/777/建制議員是糞便了。。。

垃圾黨犯民

點解美金黨仲緊張過人仔黨?

淋病一眾高官,最叻媚共,出賣港人!正賤種仆街冚家剷!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]