• 瀏覽: 2,492
  • 回覆: 16
+2
沙田大圍發生命案,今日(16日)晚上6時許,4名男子到成興街一間車房,疑因改車問題與車房職員理論,雙方且發生爭執。期間,

打份工啫, 咁樣衰殺人咁on 9?
兩邊都唔抵爭,
三更半夜d跑車嘈到仆街的,
有好多係班車房仔

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20181116/bkn-20181116204637286-1116_00822_001.html

無腦死豬西先睇爛果日報
誤殺就走唔甩喇,請定大狀啦。

越系好打更不出手,唔知對方頂得住否 ?

一剎那變成階下囚 !

謀殺走唔甩

國際特赦組織香港分會點解唔出手

可能終身監禁

呢3位大哥為何要出手,要知道背後原因,係未為正義而戰,或者為心中嘅烏托邦而出手,我地要了解清楚

法官閣下都有講 檢控 辯方隨時同一個chamber  friend 起上黎 自簽500 保䆁都得

引用:
原帖由 垃圾草油 於 2018-11-17 12:23 AM 發表
國際特赦組織香港分會點解唔出手
查左係咪自己友先

啲車房仔真係無𠃊腦,捉住報警咪算囉⋯⋯
打𠃊死人,分分鐘有排坐

不過睇啲車房仔,渣埋啲老爺錢七嘈到拆天,
已知無𠃊腦架喇,玩人咪又係玩到自己⋯⋯

誤死 都可以判終生

三條友抵死。

點解傳媒吾用 好丈夫好爸爸錯手打死人。

引用:
原帖由 isaacmadtk 於 2018-11-17 01:05 PM 發表
點解傳媒吾用 好丈夫好爸爸錯手打死人。
好爸爸愛妻男顧家漢聯手夾死孝順仔

引用:
原帖由 Kwok-kwok 於 2018-11-17 08:38 AM 發表
呢3位大哥為何要出手,要知道背後原因,係未為正義而戰,或者為心中嘅烏托邦而出手,我地要了解清楚
無論為咩!殺人就係殺人,冇任何分別,唔好誤導他人。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]