• 瀏覽: 101,297
  • 回覆: 931
  • 追帖: 8
+41
女麗瑤呢次含得撚啦

me too

唉....想踩著教練嘅人生而強化自己被各界包容、同情、憐憫嘅算盤打唔响,俾個官KO咗....點算?

引用:
原帖由 fb5868293 於 2018-11-16 12:44 PM 發表

依家個官話條港呂要有配合底下先至可以脫開內褲呀!
個官都唔知想點
又讚事主但又判被告無罪

以後阿sir、教練叫可以叫啲女學員除褲,配合就可上,唔配合就丟難佢 扣分、鬧佢、唔派佢出賽。性褔音黎

引用:
原帖由 一久壤 於 2018-11-16 12:51 PM 發表
點都好,阿伯水洗唔清
真係要多謝港女

引用:
原帖由 抗毒果勇士 於 2018-11-16 01:06 PM 發表

個官都唔知想點
又讚事主但又判被告無罪
事隔咁多年,預左告得入機會好微

引用:
原帖由 自脫胸罩屈非禮 於 2018-11-16 11:04 AM 發表
現年77歲的男教練涉嫌在多年前非禮1名女學員案,被告今日(16日)在粉嶺法院被裁定罪名不成立。裁判官表示,女事主X當時半...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20181116/photo/bkn-20181116101519200-1116_00822_001_01b.jpg?20181116104754

唔反抗/冇反應,莫非佢自己根本都想玩?又或者佢根本喺度作嘢 ...
女權主義害死人,條臭西因爲呃like嘩眾取寵老屈教練

真相係點?呂小姐心中照啦!

引用:
原帖由 自脫胸罩屈非禮 於 2018-11-16 11:04 AM 發表
現年77歲的男教練涉嫌在多年前非禮1名女學員案,被告今日(16日)在粉嶺法院被裁定罪名不成立。裁判官表示,女事主X當時半...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20181116/photo/bkn-20181116101519200-1116_00822_001_01b.jpg?20181116104754

唔反抗/冇反應,莫非佢自己根本都想玩?又或者佢根本喺度作嘢 ...
告番條八婆浪費警力拉

教練冇事就好了

引用:
原帖由 fb5868293 於 2018-11-16 12:22 PM 發表

之前有人大大聲撐港呂,依家做咗縮頭烏龜!
班柒頭 潛撚哂水

引用:
原帖由 chilawytk 於 2018-11-16 11:11 AM 發表
呂麗瑤,毫無誠信、陰險。驅逐呂麗瑤出香港隊!!!
極端女權主義與恐怖主義無異!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]