• 瀏覽: 4,915
  • 回覆: 47
+2

立法會九龍西補選候選人陳凱欣今早落區到美孚,疑再次遇到同為候選人的工黨李卓人助選團滋擾。早前被裁定提名無效的劉小麗,疑率眾帶著大型宣傳道具擋在正在叫咪的陳凱欣前,又用手機超近距離拍攝陳凱欣,令陳感到被滋擾。

陳凱欣事後在Facebook發帖回應事件及張貼照片,並表示「即使再次面對無禮、惡意及肆意挑釁的對待,也不能打擊我們整個團隊的決心,反而堅定了我們的信念!我只想努力建設,不想再見到肆意破壞。」

自稱法團大媽驅趕劉小麗一事,陳凱欣競選團體接受查詢時指,沒有補充。

https://www.youtube.com/watch?v=mx-74iDeq5E

法團大媽美孚驅趕做得好!唔該用掃把掃走臭西小麗!

新聞來源連結:
https://www.speakout.hk/港人點播/39728/-短片-小麗真面目-挑釁-狙擊-惡言--劉小麗涉糾眾滋擾陳凱欣街站

牛屎麗想整死李呃人

其實家下係選耳猿, 定選龍頭坐館 ???

老千已經傻了

人哥只識騷擾人、侮辱人,睇怕都輸得,尋日仲要叫每人捐一千蚊,應該想輸咗都撈返筆錢

低質素選舉,不要也罷!

引用:
原帖由 丁老闆 於 2018-11-16 11:46 AM 發表
人哥只識騷擾人、侮辱人,睇怕都輸得,尋日仲要叫每人捐一千蚊,應該想輸咗都撈返筆錢
又捐
呢筆識運用都食過世喇

小麗老千

垃圾小麗

民主? 仲話普選?

引用:
原帖由 sohotabc 於 2018-11-16 11:49 AM 發表

又捐9007765 呢筆識運用都食過世喇
佢依家咁肥,證明仲未洗晒個筆忘記左既千幾萬。
人做埋的咁既事,一生靠呃,死後定會同慈禧一樣入呀鼻大地獄永不超身。

麗姐不斷跳線,但都好流利,早知係咁,當日宣誓就唔好死下死下啦

引用:
原帖由 mycarrera 於 2018-11-16 11:41 AM 發表
老千已經傻了
終於發現比李呃人千了

引用:
原帖由 ttyiu 於 2018-11-16 11:57 AM 發表
麗姐不斷跳線,但都好流利,早知係咁,當日宣誓就唔好死下死下啦
佢好似對住個mon讀🤣

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]