• 瀏覽: 10,891
  • 回覆: 134
  • 追帖: 2
+4
現年77歲的男教練涉嫌在多年前非禮1名女學員案,被告今日(16日)在粉嶺法院被裁定罪名不成立。法庭以「W.H.」作為男被

都話咗啦,有冇發生都好,如果有,應該即時報警

新聞來源連結:
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20181116/bkn-20181116101519200-1116_00822_001.html

反告9條女la

沉冤得雪了⋯⋯

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2018-11-16 10:24 AM 發表
反告9條女la
其實應該要咁做,雖然唔入罪,但某程度上個男人名譽受損

引用:
原帖由 丁老闆 於 2018-11-16 10:28 AM 發表

其實應該要咁做,雖然唔入罪,但某程度上個男人名譽受損
亂咁告, 又告唔入應該要罰lor

向極端女權主意說Fxxk

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2018-11-16 10:29 AM 發表

例如繳交三倍堂費

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2018-11-16 10:29 AM 發表

啱,等佢人too佢又too啦

屌!條女玩#me too 都羅晒彩,10鳩幾年前咸豐年代年告唔入都無事,全世界傷趕男人呢方面無保障

有好多 METOO 都係為咗紅
條女講嘅同佢嘅行為完全不一致
好彩法律還返個教練一個公道
引用:
原帖由 丁老闆 於 2018-11-16 10:22 AM 發表
現年77歲的男教練涉嫌在多年前非禮1名女學員案,被告今日(16日)在粉嶺法院被裁定罪名不成立。法庭以「W.H.」作為男被

都話咗啦,有冇發生都好,如果有,應該即時報警

新聞來源連結:
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20181116/bkn-20181116101519200-1116_00822_001.html ...

77歲俾條女咁嚇法,又破壞名譽
小姐你會有報應的

其實感情上當然幫或信女方
但法律下講證據,你人證物證乜Q都沒
仲要隔成9年先報,而且個陣都14、15歲,沒理由唔知咩叫非禮,而且之後仲同人地好friend咁

由頭到尾都係單方面得佢講,如果咁都告得入,即係任鳩的女講

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2018-11-16 10:36 AM 發表
有好多 METOO 都係為咗紅
條女講嘅同佢嘅行為完全不一致
好彩法律還返個教練一個公道

冇腦廢L係咁上下思維!又話年少冇知比人抽水,但成長後又咁多公開場所交往合照,表現關係自然!

不過佢都真係拎撚晒彩,全世界同情佢,又話個男係賤男,個男輸晒

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]