• 瀏覽: 10,906
  • 回覆: 134
  • 追帖: 2
+4
法輪功報、大紀元、多維,舊年力撐呂小姐,今年就全部潛晒水。
引用:
原帖由 Asthenia 於 2018-11-16 04:21 PM 發表

見人地歐鎧淳彈起,妒忌人地,用另類方法上位,博同情想跟芳芳姐出入上流社會釣金龜,點知事與願違,而家應該連樓下水池d屎坑龜都唔so佢

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2018-11-16 04:34 PM 發表
法輪功報、大紀元、多維,舊年力撐呂小姐,今年就全部潛晒水。

唔好怪佢地,冇佢地依d人推一推,我諗條8婆當初連報警都唔會去,咁個教練就冇得沉冤得雪,到時就真係'屈屈'而終

呂小姐道左歉未叫?? 

你只係跟潮流,喺網上吹水話曾被教練me too,
妳恩師因為妳幾句說話,被警方拘捕、調查、落案及檢控,
俾妳搞到名譽掃地,又要花錢請律師面對法庭審訊,佢77歲喇,
佢教過咁多學生,其他學生証明從未被要求除底褲,個法官判詞亦話
係妳自己配合架.....

其實妳係覺得除埋底褲,教練應該對妳有所行動,點知阿伯定力夠無中計,
送上門除埋底褲都唔食你,呢件事令妳對自尊心打擊好大...所以...

以後港女屈錯非禮,要公開道歉,唔可以不了了知

請遠離這位運動員 (男人和女人都是)。她很陰險和可怕。

應該立法禁止 Me too!

呢度都幾多生番
而家沒有證據顯示誣告
仲有,呢度d生番阿媽妹家姐如14歲在教練誘導下除剩底褲按摩我估佢地都會大叫話正常

有心非禮
摸毛毛當時無挋絕、無反擴,
阿伯應該食住上按鮑魚,用手指插到佢濕晒為止,到時教練想停手欄后都唔肯啦

引用:
原帖由 oldbeer 於 2018-11-21 12:37 PM 發表
呢度都幾多生番
而家沒有證據顯示誣告
仲有,呢度d生番阿媽妹家姐如14歲在教練誘導下除剩底褲按摩我估佢地都會大叫話正常
郎情妾意 !!!

引用:
原帖由 chilawytk 於 2018-11-21 01:45 PM 發表

郎情妾意 !!!
1:1 在教練家除剩under按摩

郎定狼呢

記得否認控罪

現在香港的聲譽,已經被那位不守婦道,誣陷忠良的運動員嚴重破壞。
只有驅逐呂麗瑤出香港隊,才是挽救香港聲譽的好辦法。

引用:
原帖由 oldbeer 於 2018-11-21 12:37 PM 發表
呢度都幾多生番
而家沒有證據顯示誣告
我本身沒有立場,不評論男/女事主誰是誰非。
師兄你睇咗咁多人嘅留言,有冇細心想想過,相信呢到大部份嘅人都唔認識男女事主,但係點解會有咁多人一面倒撐男教練? (亦即你所指的生番),原因何在?

假如 呂小姐不是在網上metoo高調到話受到性侵,令到社會大眾關注,警方才去檢控男教練,而係選擇低調地直接去警方報案。…………你認為大部人對此事的態度會否唔同或轉變? 呂小姐會否獲得更多人的支持和同情? ……如果你認同我講法,就會明白為何這些人會有咁嘅反應。

未出名:覺得,舒服,爽
出名後:覺得,唔抵,嘔
人性都係咁唔怪得佢,怪個社會吧

鍵盤翻頁
左右