• 瀏覽: 3,169
  • 回覆: 37
  • 追帖: 3
肯定講緊「知」識產業
睇頭嗰版圍爐嗰幾個就知啦

中國係會不停發展中既國家加油

引用:
原帖由 WongManTak 於 2018-11-17 02:11 AM 發表

你離題, 也改不了事業: 中國仍是發展中國家產業總體處於全球中低端 ...
沒看到我下一個post #14。

事實來的,挑戰美國言之尚早,貿易戰一定是讓步收場

@WongManTak  我無反駁「中國仍是發展中國家產業總體處於全球中低端」,而且我十分同意添。

答咗我,點解你黑名單我唔俾我回你主題,但係你又回應我嘅主題先啦。天才。
引用:
原帖由 WongManTak 於 2018-11-17 01:23 AM 發表

成功測試你無法反駁: 中國仍是發展中國家產業總體處於全球中低端  
你唯有不斷離題.

事實: 你無法反駁中國d衰野, 你唯有不斷離題, 別人當然 把你入黑名單
你現在又無法反駁:中國仍是發展中國家產業總體處於全球中低端
你好難接受事實: 中國仍是發展中國家產業總體處於全球中低 ...

有啲人口話民主,其實係身體真獨裁。從來無認真過,只係好同情佢哋。

@WongManTak
引用:
原帖由 wincan459 於 2018-11-17 01:43 AM 發表

犯民廢青邏輯係支持祂們就是民主,反對祂們就是獨裁。師兄不必當真。

蔡陰文昨天臉書也聲稱,選國民黨即係破壞民主,恢復獨裁。徹底消滅反對派才有真民主。 ...

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2018-11-17 08:34 AM 發表
@WongManTak  我無反駁「中國仍是發展中國家產業總體處於全球中低端」,而且我十分同意添。

答咗我,點解你黑名單我唔俾我回你主題,但係你又回應我嘅主題先啦。天才。

...
代答:因為你參與過嘅主題都無好嘢

佢應該睇漏晒,所以不停回帶,不停打倒自己。

@WongManTak
引用:
原帖由 wincan459 於 2018-11-17 04:03 AM 發表

沒看到我下一個post #14。

無好嘢,點無好嘢法呀?講出事實叫無好嘢?定係某啲人接受唔到現實呀?

@WongManTak
引用:
原帖由 格蘭度 於 2018-11-17 08:39 AM 發表

代答:因為你參與過嘅主題都無好嘢

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2018-11-17 08:41 AM 發表
無好嘢,點無好嘢法呀?講出事實叫無好嘢?定係某啲人接受唔到現實呀?

@WongManTak

每個主題你都要搞到又黃又藍又中又西,反串嘅功力又低,睇到都覺得煩

你唔係以為自己好受人歡迎下話~~

而家變左國企,仲落後

唔能系呀, GDP 超越魚港重系發展中國家

又黃又藍又中又西⋯⋯哦⋯⋯原來又係呢種模糊回應

我從來無覺得自己受歡迎,亦唔需要。

只係講出事實同事實理據。如果你覺得有唔啱嘅地方,你可以用事實理據反駁。而唔係話你嘅言論自由巳經俾我限制咗嚟做回覆。
引用:
原帖由 格蘭度 於 2018-11-17 08:46 AM 發表

每個主題你都要搞到又黃又藍又中又西,反串嘅功力又低,睇到都覺得煩

你唔係以為自己好受人歡迎下話~~

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2018-11-17 09:03 AM 發表
又黃又藍又中又西⋯⋯哦⋯⋯原來又係呢種模糊回應

我從來無覺得自己受歡迎,亦唔需要。

只係講出事實同事實理據。如果你覺得有唔啱嘅地方,你可以用事實理據反駁。而唔係話你嘅言論自由巳經俾我限制咗嚟做回覆。
...
你話無咪無囉

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]