• 瀏覽: 1,450
  • 回覆: 11
  • 追帖: 1
3000尺係低空,得大帽山咁高

使鬼要機司先睇到咩,要有地面人都應該睇到

引用:
原帖由 lwklwk8742 於 2018-11-14 03:37 PM 發表
上周五(9日)破曉前45分鐘在愛爾蘭西南部海岸上空,有至少3架民航飛機報稱目擊數個不明飛行物體(UFO)以超高速飛過....

原來真係有外太空生物咖!
由於出現時間太快太短
{3000尺高空出現強光+速度快到地球上所有飛機無可能做到的速度!}
所以目擊者黎唔切攞起手機啪片,
可惜只有幾位同時見到UFO嘅機司當時與地面控制中心嘅緊急對話錄音!{非常珍貴!}
youtube ...
really?
😱

引用:
原帖由 apmichael 於 2018-11-14 15:47 發表
3000尺係低空,得大帽山咁高

使鬼要機司先睇到咩,要有地面人都應該睇到
大帽山(英語:Tai Mo Shan),俗稱「大霧山」、「白果山」,是香港最高的山峰,海拔957公尺,比第二高的山峰鳳凰山高23公尺。大帽山昂然屹立新界中部,幅員廣闊,傲視同群,坡度相對平緩,其附近範圍被劃入大帽山郊野公園城門郊野公園之內。附近則有大欖郊野公園林村郊野公園。大帽山位於荃灣區元朗區交界,並有小部分屬於大埔區。大帽山上多條山脊均有俗稱,加上山體偏高,平均倚附在山脊俱在700公尺以上。

係3座大帽山咁高

引用:
原帖由 奧林巴斯 於 2018-11-14 04:31 PM 發表

大帽山(英語:Tai Mo Shan),俗稱「大霧山」、「白果山」,是香港最高的山峰,海拔957公尺,比第二高的山峰鳳凰山高23公尺。大帽山昂然屹立新界中部,幅員廣闊,傲視同群,坡度相對平緩,其附近範圍被劃入大帽山郊野公園和城門郊野公園之內。附近則有大欖郊野公園及林村郊野公園。大帽山位於荃灣區和元朗區交界,並有小部分屬於大埔區。大帽山上多條山脊均有俗稱,加上山體偏高,平均倚附在山脊俱在70 ...
洗咩理佢丫?
井底之蛙!
笑佢都多9餘啦!
😱

西人少見多怪

可能石

引用:
原帖由 Omae988 於 2018-11-14 04:38 PM 發表

洗咩理佢丫?
井底之蛙!
笑佢都多9餘啦!
😱
你小學畢業未?老師教你分尺同公尺未?一公尺大約係3尺3寸,3000尺大約係914.5公尺。我講大帽山咁高已經畀多佢

引用:
原帖由 apmichael 於 2018-11-14 04:52 PM 發表

你小學畢業未?老師教你分尺同公尺未?一公尺大約係3尺3寸,3000尺大約係914.5公尺。我講大帽山咁高已經畀多佢
串得好

英國人未見過雷電?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]