• 瀏覽: 2,553
  • 回覆: 8
F16由設計到服役係一條龍式, J10係中途出家

拉9G螺旋漿花式機都得。
鴨翼瞬盤一定勁過你。
TVC價值係低速,超音速同大攻角機動。

引用:
原帖由 highbury64 於 2018-11-14 12:50 PM 發表

J10 除咗黑煙比較特別, 其他都無嘢令人有印象
工程野,講印象?
十個趣。

由有些人急不及待,開足馬力說殲-10、殲-20不行可見,殲-10、殲-20起碼是有改進的。

於是他們告訴你,中國、中國的東西永不改進,例如深圳還是100年前的樣子,殲-10、殲-20其實與殲-5差不多。 

引用:
原帖由 tam_n 於 2018-11-14 01:46 PM 發表
由有些人急不及待,開足馬力說殲-10、殲-20不行可見,殲-10、殲-20起碼是有改進的。

於是他們告訴你,中國、中國的東西永不改進,例如深圳還是100年前的樣子,殲-10、殲-20其實與殲-5差不多。  ...
完全讚同你講法, 大陸係會慢慢發展進步架, 我地思維唔應該永遠停留係20年, 但各位更唔應該不斷吹噓造假嚟阻礙發展, 咁樣只會危害國家及人民

引用:
原帖由 午模終結者 於 2018-11-14 02:40 PM 發表

完全讚同你講法, 大陸係會慢慢發展進步架, 我地思維唔應該永遠停留係20年, 但各位更唔應該不斷吹噓造假嚟阻礙發展, 咁樣只會危害國家及人民
係真係假唔係你話點就點
如你覺得係假大可以收聲
免得再浪費你時間和精神

P.s.做假唔係大陸人專利
美國歐洲日本都有人做假
而你只針對大陸反映d咩
心知吐明啦

引用:
原帖由 joe123lau2002 於 2018-11-15 01:27 PM 發表

係真係假唔係你話點就點
如你覺得係假大可以收聲
免得再浪費你時間和精神

P.s.做假唔係大陸人專利
美國歐洲日本都有人做假
而你只針對大陸反映d咩
心知吐明啦 ...
你係度講咩呀? 咩理論呀? 覺得假就應該收聲? 全世界有咩造假我地見到覺得唔妥都出聲啦, 正如金仔話已成功登陸太陽一樣, 即時都有人質疑啦.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]