• 瀏覽: 32,163
  • 回覆: 232
  • 追帖: 6
+8
立法會九龍西補選氣氛麻麻,多個電子傳媒如港台、商台都舉行過選舉論壇,傳媒的報導就不多,皆因火花甚少,但有線電視昨天的選舉論壇,就甚具看頭。

有線的論壇問題十分尖銳, 好難答!
https://www.youtube.com/watch?v=LU9V1-Zx8S4

新聞來源連結:
https://www.bastillepost.com/hongkong/article/3640244-有線論壇陳凱欣李卓人對質 李卓人燒鬚進入香討影片區

對壞人仁慈等於對社會殘忍
對住D見高拜見低踩無人性的會員 黑名單最簡單直接,以免中陷阱

有競爭有進步
壟斷行業收縮
燒乜野鬚吖, 李呃人根本就係呃緊人.

引用:
原帖由 男E 於 2018-11-12 11:24 PM 發表
燒乜野鬚吖, 李呃人根本就係呃緊人.8994967
你睇成條片, 陳凱欣一樣被主持問到口啞啞!

引用:
原帖由 羅賤宰 於 2018-11-12 11:26 PM 發表

你睇成條片, 陳凱欣一樣被主持問到口啞啞!
咁投馮檢基囉, 一票不投李呃人, 不過我唔係九西.

引用:
原帖由 男E 於 2018-11-12 11:31 PM 發表

咁投馮檢基囉, 一票不投李呃人, 不過我唔係九西.
如果我係九龍西  一定會投基哥

李呃人輸9硬

忽然被攪亂咗 唔知投凱欣好 定基哥好, 但一定唔係"呀袋住先"..

李卓人要爭取全民退保,自己應該先退休,唔好再捱啦,讓位俾後生啦

引用:
原帖由 男E 於 2018-11-12 11:31 PM 發表

咁投馮檢基囉, 一票不投李呃人, 不過我唔係九西.8994975
馮檢基一樣無面俾!
有線論壇太精彩, 可惜太短!多返半小時就好! 民生問題不夠深入!

引用:
原帖由 cwbguy 於 2018-11-13 12:01 AM 發表
李卓人要爭取全民退保,自己應該先退休,唔好再捱啦,讓位俾後生啦
李卓淫點會讓比新一代去掠水呀。

點解年年都係林亞珍做主持?

引用:
原帖由 羅賤宰 於 2018-11-13 12:08 AM 發表
點解年年都係林亞珍做主持?
私相授受

李呃人最叻籌款呃錢,厚顏無恥正仆街!

引用:
原帖由 tony626 於 2018-11-13 11:27 AM 發表
李呃人最叻籌款呃錢,厚顏無恥正仆街!
11.24 滅東厰, 11.25 絕呃人。

人哥痴鳩線,對方是前記者,挑釁對方強項資料搜集,人哥形同政治自殺,人哥可能投共放水比建制派。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]