• 瀏覽: 5,987
  • 回覆: 129
+3
引用:
原帖由 19chris 於 2018-11-9 07:00 AM 發表
支持李卓人

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2018-11-21 10:31 PM 發表

記住,今次九西補選,係選「民主」?定選「赤化」?唔係選人!!
我淨係知道有人掛羊頭賣狗肉,出來選係為9萬6,無諗過為香港人做有利既事

一票不投你呃人

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2018-11-21 09:29 PM 發表

共奴又「自打嘴巴」!!

不是說港人支援金於入境時已被中共沒收嗎??何來有錢派給廣場上的烈士呢??
簽悔改書又如何

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2018-11-21 09:34 PM 發表

建制代表有本事就公公平平競逐選票,唔好做埋D下三流野,去抹黑人哥!!
簽悔改書都算抹黑嗎

引用:
原帖由 ttyiu 於 2018-11-22 10:35 AM 發表

簽悔改書都算抹黑嗎
簽悔改書係鐵一般事實

口口聲聲話幫基層,結果中產支持?

溫故知新好讓給遺忘了的你,
當年的他被公安帶走,還簽下悔過書。
無錯,係人都會怕死,但未上去時相信任何人在那時段都知將會有危險,既已決定仍上去的話,就是代表甚麼都將會發生。當你選擇了做(英雄),為何上到去便變成了(狗熊)!?
我都怕死,所以找我上去,我也不會上去!
最終都簽悔過書而(凱旋)歸來,早知這樣你我也上去!
每年 64 紀念時,腦海總出現了夾著尾巴的他叭在地上簽悔過書的醜態 !!

九西人創造奇蹟,
選曾麗文啦😍....

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2018-11-22 10:58 AM 發表

你有無人性架??人哥在民族最危難的時刻,毅然負起拯救的使命; 及後,遭到暴政打壓、逼害,仍繼續在港為民請命,歷數十載之久,你不但不予肯定、感激,還無恥到屈辱他??! ...
簽悔過書都叫拯救?你知唔知悔過書的意義??
悔過書等同學生所做的一切都是錯的!!
是他屈辱學生們,屈辱中國人,屈辱香港人!!

你呃人壞事做盡,投佢正PK.💩💩💩💩💩💩

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2018-11-22 10:58 AM 發表

你有無人性架??人哥在民族最危難的時刻,毅然負起拯救的使命; 及後,遭到暴政打壓、逼害,仍繼續在港為民請命,歷數十載之久,你不但不予肯定、感激,還無恥到屈辱他??! ...
昂山小姐的翻版

引用:

又唔係白做,駛乜形容得咁誇呀?危難?乜中國完全冇改變過咩?宜家差得好緊要嗎?一條二打六都被你講到成偉人囉。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]