註冊 登入

[本港新聞評論] 腹背受敵李卓人挖票 中產多支持基層未揀定

腹背受敵李卓人挖票 中產多支持基層未揀定 E-mail 此主題給朋友

腹背受敵 李卓人挖票
中產多支持 基層未揀定

李卓人連日落區拉票,謀求將泛民支持者「挖返出嚟」。李卓人fb專頁圖片

距立法會九龍西補選投票日只有約兩星期,代表建制派的陳凱欣保持低調,在建制派社團及議員協助下密密落區;代表民主派的李卓人一方面要面對保皇黨,另一方面要抵禦馮檢基𠝹走泛民選票,縱使李獲民主派重量級人物拉票,選情仍陷於苦...

相信佢會險勝。

新聞來源連結:
https://hk.news.appledaily.com/local/daily/article/20181109/20541810

回覆 引用 TOP

精選樓盤
咁係🐶咬🐶,定係黑吃黑?
自由誠可貴,民主價更高;若為名利故,兩者皆可拋!

馮檢基腹背受敵 李卓人挖票
中產多支持 基層未揀定

回覆 引用 TOP

支持李卓人

人哥入立法會就為錢嘅, 馮檢基入立法會幫香港人出聲嘅.

挖唔挖得返袋住先D錢出黎?

引用:
原帖由 wincan459 於 2018-11-9 06:39 AM 發表

咁係🐶咬🐶,定係黑吃黑?
自由誠可貴,民主價更高;若為名利故,兩者皆可拋!
= $$$$$$$$$

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 nashwan 於 2018-11-9 07:02 AM 發表

人哥入立法會就為錢嘅, 馮檢基入立法會幫香港人出聲嘅.
陳凱欣原來唔收錢

引用:
原帖由 Tokyo2040 於 2018-11-9 07:04 AM 發表

挖唔挖得返袋住先D錢出黎?
交番五千萬出來

回覆 引用 TOP

毒果,算把喇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 19chris 於 2018-11-9 07:00 AM 發表

支持李卓人
佢都算係香港有史以來最成功騙子,到兒家重有咁多笨7信佢,呢條PK你俾一蚊雞佢連自己阿媽都可以送你享用。

引用:
原帖由 19chris 於 2018-11-9 07:07 AM 發表

陳凱欣原來唔收錢
陳凱欣係做局長政治助理,你估會少錢咩?
陳凱欣個老公又係信和高層,你估立法會十萬人工,但要被人老屈抹黑,好好搵咩?
唔係有心做事,就唔會出來選啦。

所以陳凱欣點可以同吸金李呃人比。

引用:
原帖由 Rasputin 於 2018-11-9 07:15 AM 發表

佢都算係香港有史以來最成功騙子,到兒家重有咁多笨7信佢,呢條PK你俾一蚊雞佢連自己阿媽都可以送你享用。
689已經是騙子高手,我都沒信過他

引用:
原帖由 O嘴英明 於 2018-11-9 07:16 AM 發表

陳凱欣係做局長政治助理,你估會少錢咩?
陳凱欣個老公又係信和高層,你估立法會十萬人工,但要被人老屈抹黑,好好搵咩?
唔係有心做事,就唔會出來選啦。

所以陳凱欣點可以同吸金李呃人比。 ...
原來陳凱欣又貪政府十萬人工,賤婦一個

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 19chris 於 2018-11-9 07:17 AM 發表

689已經是騙子高手,我都沒信過他
19chris都是台灣騙徒。我都沒信過它。

21 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。