• 瀏覽: 46,455
  • 回覆: 400
  • 追帖: 1
+11
引用:
原帖由 ~singsing~ 於 2018-11-9 08:51 AM 發表

啊原來你無睇基因大豆入侵中國的故事
你理得基因大豆故事呀?問題係大陸自己可唔可以自給自足嗎?美國佬及各國工廠生產夠被大陸包攬晒啦,咁又如何?

拖字訣原來是高招
拖到美農出來反特朗普反共和黨就對啦

美國做豆制品出黎賣囉,必勝

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2018-11-9 06:07 AM 發表

不用擔心
中國人有辦法將腐爛既豆加工再賣
問題根本不存在
怕乜?
反D大豆都係基因改造,腐爛咗咪再基因改造多ㄧ次囉,再賣俾台灣,日本囉!
反正依兩個國家咁鐘意食豆腐!
所以係無問題

不怕, 美國政府有補助金。

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2018-11-9 06:07 發表

不用擔心
問題根本不存在
傻的才這樣想,中國已經從俄入口及自行種植,留番比尾國自己及傻的吃吧!

引用:
原帖由 kcondog 於 2018-11-9 07:45 AM 發表

然後拎呢啲加工豆俾班反中畜生食,平時佢地食開屎,有呢啲加工豆食就會感激磨菇侵!
送俾何姓歌妓,佢最鐘意磨豆腐

引用:
原帖由 麥斯特羅 於 2018-11-9 08:02 AM 發表

無錯,湖北D臭豆腐根本唔洗用豆腐整,全部都係屎黎,岩曬你食。
點解踢爆你英雄湖北䗁啊?佢鄉下嚟架,由細食到大⋯
原來食屎大嘅,唔怪得咁

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2018-11-9 06:07 AM 發表

不用擔心
問題根本不存在
唔使擔心, 台灣賣菜婆一定會幫手啃咗去,
當年有問題美國牛肉, 有問題日本核污染食物都照要.
呢啲腐爛咗0既大豆, 濕濕碎啦

中國都係買大豆黎餵豬啫,你老美大豆賣唔出,唔識將中國既豬買晒返美國食晒尐豆佢?到時豆又係老美豬又係老美,一條龍,成個養豬業食晒,爽死侵侵。

咁關心老尾D豆爛

紐約時報哩啲左膠報嘅報導當故事睇還可以!

唔使驚,美國人完全可以自己消化大豆,唔需出口

有政府補貼喎,賺左啦!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]