• 瀏覽: 2,425
  • 回覆: 9
+2
警方機動部隊陀槍師姐昨晨上班繁忙時間,在港鐵深水埗站大堂開槍重創一名鎅刀男後,晚上8時許,一名南亞裔男子在港鐵尖沙嘴站的大堂內,情緒激動,其間更用手襲擊兩名男女,附近途人見狀報警。...

一連兩日都發生分別喺深水埗及尖沙咀呢兩個屬於西九選區嘅地方。不如有請西九選區補選候選人李卓人出嚟講吓警員應唔應該陀鎗?

新聞來源連結:
https://hk.news.appledaily.com/breaking/realtime/article/20181108/58891021

南亞唔射,射大陸來?

南亞pk

又係「泛民」最愛嘅「南亞冰」

有「南亞之父」⋯⋯泛民張超雄議員⋯⋯邊個敢搞佢哋???
引用:
原帖由 逃緊久 於 2018-11-9 02:41 AM 發表
警方機動部隊陀槍師姐昨晨上班繁忙時間,在港鐵深水埗站大堂開槍重創一名鎅刀男後,晚上8時許,一名南亞裔男子在港鐵尖沙嘴站的大堂內,情緒激動,其間更用手襲擊兩名男女,附近途人見狀報警。...

一連兩日都發生分別喺深水埗及尖沙咀呢兩個屬於西九 ...

引用:
原帖由 宇宙外圍的主題 於 2018-11-9 02:46 AM 發表
南亞唔射,射大陸來?
國際人權組織好惡㗎

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2018-11-9 03:55 AM 發表
又係「泛民」最愛嘅「南亞冰」

有「南亞之父」⋯⋯泛民張超雄議員⋯⋯邊個敢搞佢哋???

689  尚凱仔 果袋行好多
佢哋仲有老鼠王老友 賴粟屍後盾

引用:
原帖由 宇宙外圍的主題 於 2018-11-9 02:46 AM 發表
南亞唔射,射大陸來?
奇是

李卓人做議員嘅時候,連預算數字同實際支出數字都唔清楚,唔係早退就拉布。

呢啲 253 會有作為???
引用:
原帖由 逃緊久 於 2018-11-9 02:41 AM 發表

一連兩日都發生分別喺深水埗及尖沙咀呢兩個屬於西九 ...

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2018-11-9 06:01 AM 發表
李卓人做議員嘅時候,連預算數字同實際支出數字都唔清楚,唔係早退就拉布。

呢啲 253 會有作為???
我只係知佢向公安跪低啫

李呃人……選民又點選得你落呀!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]