• 瀏覽: 15,887
  • 回覆: 145
  • 追帖: 3
+5
放棄2025,改名為2025.1😁

引用:
原帖由 LYT-C 於 8/11/2018 13:10 發表
做野要講出聲?

芯片,北斗,大飛機,5G,AI,超級電腦,無人機......

邊樣停落嚟?
仲有可燃冰, 石墨烯, 3D打印, 複合材料, 高鐵...

2025已經放棄了,因為2024已經完成目標

引用:
原帖由 公司強勁的筍盤 於 2018-11-8 01:18 PM 發表
放棄2025,改名為2025.1😁
2023仲好啦!

引用:
原帖由 milkylok 於 2018-11-8 01:18 PM 發表
2025已經放棄了,因為2024已經完成目標
超標達2023年!

引用:
原帖由 yukong369 於 8/11/2018 13:13 發表
乜撚國家黎?剩係你自己發達,人哋有錢唔得嘅,咁撚霸道。呢啲國家遲早滅國,好似秦始皇咁😠😠😠
美國人開始有啲希特拉 feel﹐過幾年可能唔只想中國取消咩咩計劃,而係想滅咗中俄。

引用:
原帖由 andyyyy 於 2018-11-8 12:33 PM 發表
特朗普高唱:大地在我褲浪,世界玩於掌中!」連人地發展有成效都要趕絕,呢個係一個民主國家應有既作為,以往啲人話極
權管治都係指自己國內,而家有人惡到以極權管治世上其他國家都冇人敢出聲!聯合國可以摺埋! ...
可以好肯定,第3次世界大戰,應該係由尾角發動

美國中期選又和中國製造有甚麼關係﹖

引用:
原帖由 rabbit13 於 2018-11-8 01:26 PM 發表

可以好肯定,第3次世界大戰,應該係由尾角發動
聽說某個預言丶並不是由美國發動的....🙄

冇錯中國已經放棄"中國制造2025",因為得到特朗普嘅大力支持,中國現改為推動"中國稱霸2025"。

美國想接管全球,但生産出來的産品非常貴,包括電話,售價超過港幣五仟元一部

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]