• 瀏覽: 11,665
  • 回覆: 105
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 bdrom1 於 2018-11-8 07:10 AM 發表
特朗普的記者會充滿火藥味,他和部分記者展開罵戰,更指有線新聞網絡記者無禮。

美國總統特朗普再向傳媒發炮,當有線新聞網絡記者阿科斯塔問到移民問題,場面開始充滿火藥味。

美國總統特朗普表示:「我想你應讓我管治國家,你管理有線新聞網絡,如果你做得好,收視就會好得多。」

阿科斯塔再追問通俄調查,特朗普就不客氣地叫他放下咪高峰。

特朗普稱:「夠了,放下咪高峰,我告訴你有線新聞網絡應感 ...
呢個總統要食藥

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2018-11-8 07:20 AM 發表
中期選⋯⋯嬴咗⋯⋯川普贏

中期選⋯⋯輸咗⋯⋯川普贏

川普永遠唔會輸㗎我

但香港嗰啲收咗老美錢嘅記者,會話金主侵侵贏,定同行記者贏呢?

應該會話中國又輸咗!

沒人關注第二個記者嗎,當面駁斥川普,維護同行。

明明是特朗普自己粗魯糟糕,他不配當美國總統為美國工作。

咁少回覆嘅D所謂正義之士去左邊

支持傻侵繼續做總統繼續同妓者互屌

引用:
原帖由 bdrom1 於 2018-11-8 07:10 AM 發表
特朗普的記者會充滿火藥味,他和部分記者展開罵戰,更指有線新聞網絡記者無禮。

美國總統特朗普再向傳媒發炮,當有線新聞網絡記者阿科斯塔問到移民問題,場面開始充滿火藥味。

美國總統特朗普表示:「我想你應讓我管治國家,你管理有線新聞網絡,如果你做得好,收視就會好得多。」

特朗普稱:「夠了,放下咪高峰,我告訴你有線新聞網絡應感 ...
條痴線佬咁L有錢咪自己開間電視台訪問自己,咁肯定冇假新聞啦

引用:

唔係中國領導人講呢d野
呢個帖好快沉

快打起來了

好。班記者新聞自由嗱。總統就示範「人民意願」小班媒友。

示範無賴指責記者無禮!

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 8-11-2018 07:39 發表
放心⋯⋯佢唔會打人⋯⋯最多去叫雞出火

磨菇浸兩分鐘貨仔,班雞爭住做

自由真好

引用:
原帖由 jiao886 於 2018-11-8 07:55 AM 發表
如果發生在香港,妓協,政棍,飛哂出來了
妓協呢次應該站出來聲援CNN妓者,強烈譴責阿侵對妓者野蠻無禮,損害新聞豉油。

CNN記者確實無禮。你有提問權,對方也有權拒答。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]