• 瀏覽: 73,276
  • 回覆: 859
  • 追帖: 6
+13
Support

引用:
原帖由 cyrusp 於 2018-11-7 11:16 PM 發表
濕鳩議員跟車太貼
還記得釘子健事件嗎,班福佳唔係即時開記焦嗎?

gd job

引用:
原帖由 erectdick 於 7/11/2018 10:51 PM 發表
希望係真消息。這兩位警察應獲得嘉許。快,靚,正。減少社會炸彈。
係真又點... o的人係要反既, 就算做得幾岩都一樣會反

引用:
原帖由 小小的狼 於 2018-11-7 11:08 PM 發表

傻既,打佢唔死先麻煩呀,遲下條友拎埋傷殘津貼,跟住又話搵唔到野做又要政府養
仲可以特快公屋,到時佢周圍搞人都冇人可以對付到佢呀
依家香港大把呢種人 ...
所以老美白警會連開幾十槍直接打死個暴徒,為美國納稅人慳番好多錢。

某些人係天生幫罪犯,圖文並茂及有圖有真相,佢哋令原埋沒良心,選擇性失聰、失明、失智慧、失人格,都係指警察開槍犯錯在先,手持鎅撲向女警嘅兇徒係好人,真是癲倒是非,不分黑白,完全係走火入魔境界,匪夷所思,香港人無得救。

神槍

香港D議員就是這樣垃圾?為反而反!悲哀

如果以後啲警察對住啲南亞撚都咁進取警察就唔使俾人笑

引用:
原帖由 沙灘青蛙 於 2018-11-7 11:00 PM 發表
有晒片清楚晒
咁都叫清楚,都唔知睇左d乜。

引用:
原帖由 DZDD 於 2018-11-7 11:20 PM 發表
抵撚死, 呢D仆街俾人打死當做善事.
無錯,呢D仆街抵死有餘, 
一個唔覺意重現朱振國2.0就真係唔扺

有録低
不過依家D CCTV有埋録音咩, 定個記者睇到唇語

引用:
原帖由 屎必島 於 2018-11-7 11:17 PM 發表
比著美警,射瓜左佢啦。
啲市好似全能既高登仔咁,
覺得果短短時間諗到十種方法去處理,
仲要從中找到一個好既方法去處理。
把界刀插左落心口啦己經 ...
美國警察唔會只開一槍囉,通常成個clip十幾飛打曬。

警方完全正確,生命受到嚴重威脅必須自衞

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]