• 瀏覽: 73,398
  • 回覆: 859
  • 追帖: 6
+13
引用:
原帖由 getmerambo 於 2018-11-8 12:34 AM 發表

刀男用蝗語大聲嗌"國安",黑警即刻跪低!
你又去試吓劈警察 嗌國安睇吓點 妄想症 就去食藥啦 冇事返嚟再吹啦

師姐做得好

引用:
原帖由 Duncan_Nadal 於 2018-11-7 11:26 PM 發表
某些人係天生幫罪犯,圖文並茂及有圖有真相,佢哋令原埋沒良心,選擇性失聰、失明、失智慧、失人格,都係指警察開槍犯錯在先,手持鎅撲向女警嘅兇徒係好人,真是癲倒是非,不分黑白,完全係走火入魔境界,匪夷所思,香港人無得救。 ...
分析得十分詳盡,一矢中的...
班垃圾根本係為反而反,全無理智!

攞放大鏡都睇唔清

Good job

天有眼

射得好!
嗰班所謂議員、途人...質疑人家鬧市開槍嗰班...睇左未?
自己性命如果都保護唔到,點去保護人?
那班on9人真係好能on9

唔明解,點解查證件會出把界刀㗎?

巾幗不讓鬚眉

引用:
原帖由 你永世都估吾到 於 2018-11-8 12:53 AM 發表
心有屎(可能衰過)

引用:
原帖由 supremeabc 於 2018-11-7 10:47 PM 發表
有片有真相 ! 明顯攞住武器衝埋去女警度 , 咁都唔開鎗仲等乜 ?!   

一哥直情要頒個英勇勳章俾佢啦 !   

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20181107/photo/bkn-20181107204419129-1107_00822_001_01p.jpg?20181107222801

警察機動部隊女警員,今早(7日 ...
支持警隊除暴安良

引用:
原帖由 你永世都估吾到 於 2018-11-8 12:53 AM 發表
如果身上無違禁品,應該係傻佬仇警,成單野可以避免,如果條友死L左就大鑊

引用:
原帖由 qas123 於 2018-11-8 01:00 AM 發表

心有屎(可能衰過)
TVB新聞講咗兇徒有襲警前科

呢啲社會渣滓,打死少個禍害

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]