• 瀏覽: 1,178
  • 回覆: 15
+2
【12:00】開槍女警入職警隊5年,現駐守機動部隊。據了解,今早在港鐵站進行反黑工行動,主要截查南亞裔人士。當時由男警發

ㄧ把琾刀都要開鎗???
真係令人人心惶惶呀!真係唔知ㄧ哥係咪容許立亂開槍?😩

新聞來源連結:

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20181107/bkn-20181107075224708-1107_00822_001.html

係又開槍唔係又開槍! 你估係開屋企啲窗咩?

引用:
原帖由 林鄭常俄 於 2018-11-7 12:47 PM 發表
【12:00】開槍女警入職警隊5年,現駐守機動部隊。據了解,今早在港鐵站進行反黑工行動,主要截查南亞裔人士。當時由男警發

ㄧ把琾刀都要開鎗???
真係令人人心惶惶呀!真係唔知ㄧ哥係咪容許立 ...
師姐好勁

刀…………

做得好

引用:
原帖由 林鄭常俄 於 2018-11-7 12:47 PM 發表

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20181107/photo/bkn-20181107075224708-1107_00822_001_fb.jpg?20181107124326

ㄧ把琾刀都要開鎗???
梗係學塗已猿所講,走人啦
所以咪佢老婆咪跟的士佬走囉

師姐應該再開多一槍射佢腳,以後坐輪椅免得再持刀襲警

師姊, 做得好!

引用:
原帖由 fwjlxh 於 2018-11-7 01:38 PM 發表
師姊, 做得好!
你好賤格 人哋槍法咁好 仲鬧人係獅子

無民主無自由呀!!!

師姐好波 !

我先前仲以爲香港D警察唔敢開槍添。

咁都唔開槍  有違港獨主子美帝的國際標準;
呢單case喺美帝已經變蜜蜂巢...

叫警察唔好開槍 嗰班真係食嘥米 快D返主子美帝度...

射得好!!

引用:

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20181107/photo/bkn-20181107075224708-1107_00822_001_fb.jpg?20181107124326

ㄧ把琾刀都要開鎗???
真係要開槍,令香港市民安心,一哥應該頒獎給開槍警察

結果正明一切,現實就係真相,假設就是多餘

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]