• 瀏覽: 53,722
  • 回覆: 663
  • 追帖: 5
+9
引用:
原帖由 格蘭度 於 2018-11-7 08:51 AM 發表

無話唔俾串喎,只係笑串得硬膠
咩串得硬膠呢 同當日逃緊生議員ga況相當吻合

正確,如果有刀有危險

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2018-11-7 08:33 AM 發表
深水埗港鐵站發生開槍事件!今早7時許,有男子持利刀出現D2站出口,警員趕抵現場時疑受威脅,一度鳴槍,據報有一人受傷。受事件影響,警方圍封深水埗地鐵站內部分通道。事件仍在調查。...

點解要開槍? 糊塗議員一定要出來抗議! 犯人 ...
對方有武器,不合作

有需要即可以開槍

無需要理由

引用:
原帖由 CTC1010 於 2018-11-7 08:35 AM 發表

比著你係警員 你有何高見 去處理🥶
即刻除褲露J嚇窒個犯先, 然後制服,黃絲係咁諗

引用:
原帖由 格蘭度 於 2018-11-7 08:34 AM 發表

有無覺得抽得好夾硬?

用作啦
呢到d人係咁...

引用:
原帖由 連續奔放的核心 於 2018-11-7 08:46 AM 發表

人哋用刀 , 黑警用槍 , 咁如果人哋用槍 , 咁黑警用咩呀 ?
用跑。

引用:
原帖由 連續奔放的核心 於 2018-11-7 08:46 AM 發表

人哋用刀 , 黑警用槍 , 咁如果人哋用槍 , 咁黑警用咩呀 ?
黑警呀,你有事唔好打999叫黑警!

普通市民手無寸鐵,咁他又攞刀。咁普通市民攞刀,咁他又攞乜呀?
我冇問你,你就發咀炮。我發咀炮,咁你又發乜呀?

即場格殺

Good job.

Support !

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2018-11-7 08:33 AM 發表
深水埗港鐵站發生開槍事件!今早7時許,有男子持利刀出現D2站出口,警員趕抵現場時疑受威脅,一度鳴槍,據報有一人受傷。受事件影響,警方圍封深水埗地鐵站內部分通道。事件仍在調查。...

http://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20181107/_2018110708133928907.jpg

點解要開槍? 糊塗議員一定要出來抗議! 犯人 ...
支持朱 sir 嚴正執法

如果系南亞人,警察會吾會拔槍?

全民公投決定開唔開槍,要有冷靜期同上訴基制。請疑犯和警方耐心等待

引用:
原帖由 stkwok1985 於 2018-11-7 08:55 AM 發表

咩串得硬膠呢 同當日逃緊生議員ga況相當吻合
即係有人柒先就可以跟住柒,即係跟尾狗一隻

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]