• 瀏覽: 53,864
  • 回覆: 663
  • 追帖: 5
+9
引用:
原帖由 19941223 於 2018-11-7 09:49 AM 發表

64啊
24囉

引用:
原帖由 連續奔放的核心 於 2018-11-7 09:52 AM 發表
黑警郁啲就開槍 , 咁仲成世界嘅 ?
你講緊美國警察??

引用:
原帖由 連續奔放的核心 於 2018-11-7 08:46 AM 發表

人哋用刀 , 黑警用槍 , 咁如果人哋用槍 , 咁黑警用咩呀 ?
用愛,行埋去抱抱😆

射得好!拕槍師姊!

當年山邊.單對單.冇人流,逃議棍都仆出嚟指指點點;
今日大街.玩包圍.多人流,相信逃議棍(或佢啲FD)1定會出嚟亮下相...

引用:
原帖由 連續奔放的核心 於 2018-11-7 08:46 AM 發表

人哋用刀 , 黑警用槍 , 咁如果人哋用槍 , 咁黑警用咩呀 ?
用水炮 專射你班黃絲

引用:
原帖由 連續奔放的核心 於 2018-11-7 08:41 AM 發表

就算唔死 , 黑警一樣有排煩
希望你下次比儍佬用刀斬下,但你要自己處理喎~千其唔好報警或搵救護幫你,理由係全港你至叻,差佬/黑警~仆街黎之嘛~!再唔係搵黑社會幫你救你!

引用:
原帖由 扯旗山人 於 2018-11-7 09:03 AM 發表
如果系南亞人,警察會吾會拔槍?
http://www.881903.com/Page/ZH-TW/newsdetail.aspx?ItemId=104762&csid=504_341

這名警員絕對做得啱

個女警員大大Q鑊了,一定比班正義耳完篤死,仲要告到坐監先收手。😭😭

引用:
原帖由 alexpkmkg 於 2018-11-7 09:09 AM 發表

ching,咁洗唔洗個警察都攞翻把刀﹐與疑犯嚟一次軍刀比拼呢?
警察應該要帶幾把刀先得,對方用界刀就要用返界刀,對方用牛肉刀就用返牛肉刀,如果對方用界刀,警察用軍刀,咁就係過份武力

引用:
原帖由 連續奔放的核心 於 2018-11-7 09:52 AM 發表
黑警郁啲就開槍 , 咁仲成世界嘅 ?
美國都係咁啦, 自由合法射擊啊,  井底之蛙

引用:
原帖由 choya999 於 2018-11-7 08:55 AM 發表
應該恢復死刑!
返鄉下啦你

有冇攪錯,係美國警察應該連開12槍,犯人倒地後再扣上手扣,先合標準。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]