• 瀏覽: 3,512
  • 回覆: 31
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 big3624 於 2018-11-4 08:39 PM 發表
又揾另一班傻仔接貨????
唔駛接貨,挖礦都死

股評人「火燎森」涉誤導投資雲端挖礦合約涉款320萬 民主黨批「6宗罪」
http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20181104&s=6996647&a=58873430

「比特幣已過氣?專家料「穩定幣」有望成新支付工具」
講白啲即係騙子要改變行騙手法

有名你叫 "穩定幣", 
即係無得炒... 
但又風險高... 
搵鬼買~ 

又黎呃人~唉

專家係邊一方面, 坑人專家 

揾丁幣

引用:
原帖由 獷妖彤摸胸呻吟 於 2018-11-4 08:31 PM 發表
虛擬貨幣價格大幅上落,「穩定幣」乘勢而起,穩定幣「一哥」Tether(又稱「泰達幣)的交易活躍程度僅次於比特幣,每日成交...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/finance/20181104/photo/bkn-20181104191410193-1104_00842_001_01b.jpg?20181104193741

比特幣搵笨,死都唔會買~

新聞來源連結:

h ...
吊佢老美呃鬼磚家。

扑傻瓜遊戲繼續,總之,我諗,我猜,我估,最後個傻瓜一定唔係我。LOL! 

引用:
原帖由 quarry 於 2018-11-6 10:03 AM 發表
虛擬貨幣全世界邊個政府BACK UP?
虛擬幣吹得最大嘅就係獨立、不受任何國家支配,咁樣各國政治/政策/經濟/打杖與否......、都唔影響幤值。

好似使美金咁,美國隨時改法律,全世界銀行追蹤,一個借口就拉人引導。

不過最大迷思係,班天材發明左供應有限的虛擬幤,炒家大吹特吹都吹唔出需求邊度嚟。不受政府監管,唔貪你容易做犯法嘢,唔通係各國不流通咁麻煩?

呃錢技倆

逃稅新工具?

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2018-11-5 02:11 PM 發表
虛擬貨幣,長搵長有
人民幣都係

引用:
原帖由 獷妖彤摸胸呻吟 於 2018-11-4 08:31 PM 發表
虛擬貨幣價格大幅上落,「穩定幣」乘勢而起,穩定幣「一哥」Tether(又稱「泰達幣)的交易活躍程度僅次於比特幣,每日成交...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/finance/20181104/photo/bkn-20181104191410193-1104_00842_001_01b.jpg?20181104193741

比特幣搵笨,死都唔會買~

新聞來源連結:

h ...
又專家,都係一班白痴!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]