• 瀏覽: 3,783
  • 回覆: 8
  • 追帖: 1
+4
可唔可以話佢「誤入歧途」?好難答喎。

修女轉行做AV,話題性都幾爆喎,有d人講話,細個乖,大個曳。

新聞來源連結:
https://hk.mobi.yahoo.com/news/修習8年-準修女點解轉行拍av-054729360.html

附件

Screenshot_20181103-022406.jpg(92.04 KB)

Screenshot_20181103-022416.jpg(88.63 KB)

Screenshot_20181103-022434.jpg(83.37 KB)

Screenshot_20181103-022444.jpg(84.55 KB)

牧師:份工點呀?
mm:收入好,人又爽
牧師:咁記得交會費。唔方便咪肉償都可以
mm:支付寶喇。一下就得左
牧師:我只有陌陌
mm:肉償無紅包收
牧師:有豆漿可以搽面好過精華素即射即用品質保證重是行貨。
mm:有無士多啤梨試用裝?
牧師:成支喇。唔好講彼人知道呀唔是個個都要我彼唔到咁多架。

做「性天使」好過做「毒天使」

鄉土 LOGIC: 只有中國人做呢啲會俾人鬧暴,西人就無問題。
引用:
原帖由 懷風小樹 於 2018-11-3 02:28 AM 發表
可唔可以話佢「誤入歧途」?好難答喎。

修女轉行做AV,話題性都幾爆喎,有d人講話,細個乖,大個曳。

新聞來源連結:
https://hk.mobi.yahoo.com/news/修習8年-準修女點解轉行拍av-054729360.html ...

最重要係要開心😃

好搵羅

支持拉, 又有新題材,
AV 真係咩題材都有.

"修女"同"雙修女", 差唔多啫

神愛世人

理想同現實一定有差矩的。再其次Timing及碰到嘅人。影響佢嘅判斷與愛好。正常人的決定。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]