• 瀏覽: 33,683
  • 回覆: 369
  • 追帖: 3
如果冇民主,家下塔晒你班政棍,法政。

引用:
原帖由 遊樂人間 於 2018-11-1 10:56 AM 發表

反對派點會俾香港有民主,香港如果有民主佢地點搵食
政棍唔搞亂,點揾著數

李柱銘……終……于……明……白!
咁明白咗仲係唔係繼續做“”漢奸“”呢?

所以最阻礙香港民主發展的正是把民主掛在身上的民主派
你話諷唔諷刺
而且也更清楚告訴我們
所謂爭取民主只是這班人賴以維生既手段
為香港好?你太睇得起佢地了
為自已利益才是真

引用:
原帖由 guydan 於 2018-11-1 03:02 PM 發表
所以最阻礙香港民主發展的正是把民主掛在身上的民主派
你話諷唔諷刺
而且也更清楚告訴我們
所謂爭取民主只是這班人賴以維生既手段
為香港好?你太睇得起佢地了
為自已利益才是真 ...
再睇下佢哋提出嗰啲乜嘢實際野,會發現係完全冇嘅,完全係口號式純屬為咗欺騙其他無知市民嘅同情心去課款,所以呢班偽民主派議員注定要失敗而出局,這才是符合香港特區公眾的期望。

會覺得佢哋起碼乞人憎,係明明想香港死(例如想取消中美關係法,想黎一次天災人禍沙士等樓價大跌,反中亂港有機可乘奪取香港政權等等),要話自己唔係中國人然後又話你哋中國人低等(其實佢哋咁樣鬧亦都順便鬧埋佢哋父母祖輩等等)。嘅政治立場到將自己淪落為反中亂港思想,誤己害人。

引用:
原帖由 nashwan 於 2018-10-31 10:50 AM 發表
咁香港冇民主係因為有李柱銘響度?
冇錯.佢係一條針

老美靠呢班泛民執行國際任務簡直係笑話

引用:
原帖由 Tokyo2040 於 2018-10-31 11:20 AM 發表
傻啦,最有智慧係你地,將"民主"兩個字掛喺口邊食足30年。
民主派 用民主口號做政治本錢呃傻仔呃足30年

衹要有民主 民主派就無左政治本錢 所以暗瓦底一定反民主

引用:
原帖由 tony626 於 2018-10-31 11:13 AM 發表
李漢奸=岳不群
處心積慮反住先等等等……「升」官就有新方案都好匪夷所思㗎!哈哈哈……

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]