• 瀏覽: 11,418
  • 回覆: 86
+14
引用:
原帖由 ben5wwy 於 2018-10-24 03:19 PM 發表
大僑通車,信德中心現時情況8920092 8920093 8920094 8920095 8920096
師兄你所講既現時情況D 相2017架wor
我唔知道點解你要咁做,我唔知道你咁做背後有乜嘢企圖
轉貼都放下出處呀:
https://www.tripadvisor.co.za/LocationPhotoDirectLink-g294217-d3617940-i256110394-Hong_Kong_Macau_Ferry_Terminal-Hong_Kong.html

信德中心可以拆了...

第一日人人都擔新鮮感啦, 好多人試過就打返轉頭啦, e.g. 膠鐵係例子。 聽日碼頭會濟擁返啦

唉!班蠢毛唔肯接受事實,弄虛作假以為可以瞞騙過關!唔該作假都比d誠意啦。

當年有咗海底隧道就自動慢慢淘汰渡輪,呢個係社會進步/經濟現象。

平果又話巧多人毛飛買

引用:
原帖由 ngblowwater-03 於 2018-10-24 05:16 PM 發表

有直昇機lor (好似 20min)........當年差不多$2,000位 (now 唔知) 貴但好爆
你以為得turbo jet ar
宜家4千2

引用:
原帖由 skwongskwong 於 2018-10-24 05:42 PM 發表
信德中心可以拆了...
啲舖頭要拍烏蠅了

啲舖頭要拍烏蠅了

減價

引用:
原帖由 ED1988 於 2018-10-24 04:38 PM 發表

但係蘋果話信德人頭湧湧:
https://news.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=27803288&extra=page=1

係咪平行時空?
平果早前大字標題高鉃日流量不似預期
點知幾日後又話逼爆圓方、招致街彷不滿、港喱埋怨去食店廁所大排長龍

引用:
原帖由 出得黎行 於 2018-10-24 03:26 PM 發表
你要攞上星期今日時情況對比
拿其實呢D相片呢就盞比報紙佬造文章0者,
講個實況你聽,我每個月都會去澳門兩次既經驗同你講,平日既呢段時間基本都係差唔多靜,要比都揾星期五六日最繁忙時段啦,
而且,要看是否多人呢就應該入左信德入面而且係返港,由上岸到搭扶手電梯上關口時候望出去各層平台先可以反映到有無人。

坐船開心d,俾百零蚊有得坐波音engine

自顧記者可否專業啲,甘樣會人笑架。

根本搭船更快更方便

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]