• 瀏覽: 3,081
  • 回覆: 16
人以身為貴,家以和為貴,鄰以親為貴,
友以誠為貴,體以健為貴,衣以適為貴,
住以雅為貴,窮以志為貴,富以仁為貴,
心以善為貴,品以端為貴,物以稀為貴,
情以真為貴。👍
老美估唔到中國咁L勁, 技術封鎖下都可以發展到厲害嘅北斗. 所以咪痛恨囉.

引用:
原帖由 banjo. 於 2018-10-23 23:09 發表
老美估唔到中國咁L勁, 技術封鎖下都可以發展到厲害嘅北斗. 所以咪痛恨囉.
更痛恨唔知當年邊條白痴攞嚟耀武揚威,結果敲向警鐘,令中國防範。

引用:
原帖由 banjo. 於 2018-10-23 11:09 PM 發表
勵害了, 我的國!!

引用:
原帖由 fb666 於 2018-10-23 07:18 PM 發表
http://p1.pstatp.com/large/pgc-image/1540248880702b1d59f80d2

對于GPS定位系統相信大家都非常熟悉。中國的北斗系統就跟這個GPS系統定位一樣,同屬于全球性的導航定位系統。GPS系統是美國開發研制出來的全球導航定位系統,如果用這個系統作為戰爭中的制導武器的定位系統的話,無疑就是把自己的底牌和戰爭動向都暴露給了美國。所以,中國就必須要像 ...
中國嘅北斗專用黎追蹤五毛有冇偷懶,如果偷懶唔發假新聞嘅話就今晚就冇糧出喇

引用:
原帖由 fb666 於 2018-10-23 07:18 PM 發表
http://p1.pstatp.com/large/pgc-image/1540248880702b1d59f80d2

對于GPS定位系統相信大家都非常熟悉。中國的北斗系統就跟這個GPS系統定位一樣,同屬于全球性的導航定位系統。GPS系統是美國開發研制出來的全球導航定位系統,如果用這個系統作為戰爭中的制導武器的定位系統的話,無疑就是把自己的底牌和戰爭動向都暴露給了美國。所以,中國就必須要像 ...
你又代表美國去痛恨北斗???? 厲害了!

引用:
原帖由 fb666 於 2018-11-3 09:16 PM 發表

吾,唔去檢舉你狗噏!但再犯只要.......拉黑!
你代表美國去痛恨北斗, 難道不是作新聞???

越看越靚

引用:
原帖由 fb666 於 2018-11-3 09:16 PM 發表

吾,唔去檢舉你狗噏!但再犯只要.......拉黑!
共慘黨真係可憐,只有一言堂,共慘黨註定死喺五毛手上,因為吹過頭令人反曬胃

髮倫狗越唱衰,中國越強.髮倫狗黃勞越看越似小丑.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]