• 瀏覽: 8,646
  • 回覆: 107
  • 追帖: 1
+12
點解樓主你條底褲要收收埋埋,唔著出嚟

洗唔洗習大大去痾屎都通知平果天使呀???
引用:
原帖由 明日外圍的獅子 於 2018-10-23 01:58 PM 發表
港珠澳大橋今日揭幕,雖然官方遲遲未公佈大橋開通儀式的詳細安排,惟香港特首林鄭月娥等高官及政界人士,昨日已陸續抵達珠海,習今早亦有出席港珠澳大橋的通車儀式。獲邀參加大橋開通儀式的嘉賓今日早上到會展中心地下停車場進行安檢,之後再上車前往儀式會場。

港珠澳大橋開幕⋯⋯⋯點解要鬼鬼崇崇⋯⋯⋯

新聞來源連結:
http://s.nextmedia.com/re ...

習帝儀式後可能經大橋帶親兵入港,誅滅港獨分子,維護江山安全。

引用:
原帖由 明日外圍的獅子 於 2018-10-23 01:58 PM 發表
港珠澳大橋今日揭幕,雖然官方遲遲未公佈大橋開通儀式的詳細安排,惟香港特首林鄭月娥等高官及政界人士,昨日已陸續抵達珠海,習今早亦有出席港珠澳大橋的通車儀式。獲邀參加大橋開通儀式的嘉賓今日早上到會展中心地下停車場進行安檢,之後再上車前往儀式會場。

新聞來源連結:
http://s.nextmedia.com/re ...
親自到香港主持某人墜樓儀式。

梗係去參觀再食午飯啦

引用:
咁多個領導人,佢系最驚果個,保安同行程比其他人嚴好多.可能有陰影

可能去左厠所啫
毒果小題大做

引用:
原帖由 陳晴 於 2018-10-23 02:37 PM 發表

咁多個領導人,佢系最驚果個,保安同行程比其他人嚴好多.可能有陰影
佢其實俾人暗殺過幾次。。。

習近平一日幾次大小二便,我想知呀
我唔講,你都唔知我愛上咗佢

習習好驚 死

坐潛艇走左

點解黎智英咁驚?傻仔嚟架,唔通習主席會親手同你用釘書機落釘咩

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]