• 瀏覽: 13,188
  • 回覆: 169
+5
侵侵預期中國會讓步,而家中國企硬 

等到美企全年業績公報受貿戰拖慮,侵侵就玩完架喇! 

阿爺唔好理佢呀!佢2仔底大你架咋!而家佢急你唔急

美國
自作孽不可活

同港女發皮四,跟著話:「你做咩唔理我,咩都無做!」一L樣

劉鶴副總理跟你們談判了,不過美國毫無誠信單方面撕毀約定

老美都白痴嘅,你想迫人做你契弟,人地一定要做家, 得果批黃絲就會。

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2018-10-22 06:18 PM 發表
其實你想中國買多千幾億貨,又唔夠膽開張清單,人哋點造嘢呀
入番千億CK底褲有冇得諗?

第一,美國佬傾好啲協議都可以話退就退,咁傾嚟為乜﹖

第二,坐低傾,傾啲乜先﹖傾啲要出賣國家利益既野比美國呀﹖咁傾嚟為乜﹖

第三,呢條柒頭話中國無做任何野,點都好過你老美不停加關稅或制裁別國果啲無謂野啦!!

皇帝唔急,尾腳急到賴

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2018-10-22 06:10 PM 發表
特朗普只要禁止美商入口中國產既貨品, 全美國人民都要買返美國本土貨, 就可以馬上解決貿易逆差問題

咁簡單都唔敢去做...
好多美國大老細都唔見好多錢,我驚特朗普聽日出街就被“極端主義者”暗殺

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2018-10-22 06:18 PM 發表
其實你想中國買多千幾億貨,又唔夠膽開張清單,人哋點造嘢呀
佢哋唔肯賣嘢俾中國都冇辦法

咪做咗野咯!
你加關稅我又加,仲唔係做咗野?

引用:
原帖由 kitwo 於 2018-10-22 06:35 PM 發表
老美都白痴嘅,你想迫人做你契弟,人地一定要做家, 得果批黃絲就會。
洋奴港獨份子通宵係美國領事館等洋大人返工

貿易戰明明係蘑菇仔搞出黎既
一開始中國已經減貿易順差
你粒蘑菇仔仲想得寸進尺
依嫁仲話中國什麼都無做?

乜都唔做準備自力更新,越多愛國人士叫囂證明ccp越唔L掂

糜腳佬:從來冇國家不屈服於糜帝之下,點解中國仲唔屈服?點解?我地又唔敢打中國,點算?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]