• 瀏覽: 20,683
  • 回覆: 428
  • 追帖: 1
+9
你唔係依家先知呀,臭名遠播幾十年,咪好似哥倫布發現新大陸咁。

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2018-10-22 03:05 AM 發表
咁多市民叫取消每日150,還我們審批權,都唔理,完全無視香港人的存在,完全係極權主義!

古代同一時間,只有一個暴君,望佢快d死,都還可以寄望太子係明君!

現在中共係成個暴君集團,一個暴君退下,另一暴君即上!

每一個暴君的思想始終如一,一樣係極權主義,自己集團想點就點,話知你d 奴民死! ...
你講就要聽,你話事定中央?

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2018-10-22 03:45 AM 發表
一個暴君d馬搵夠,又輪到另一暴君d馬上場搵食,無限輪迴,當香港係提款機!
咁點解放千五一日? on dog dog !

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2018-10-22 03:42 AM 發表
根本暴君有心放自己班馬搵食,一個單程證收百幾萬,發多幾個咪變李嘉城!
暴得過閣下的語言暴力!

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2018-10-22 03:05 AM 發表
咁多市民叫取消每日150,還我們審批權,都唔理,完全無視香港人的存在,完全係極權主義!

古代同一時間,只有一個暴君,望佢快d死,都還可以寄望太子係明君!

每一個暴君的思想始終如一,一樣係極權主義,自己集團想點就點,話知你d 奴民死! ...
你都白撚痴,講嚟講去咪你呢班黃人?唔好代表我,我不知幾歡迎 !

吔蕉啦你 !

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2018-10-22 03:42 AM 發表
根本暴君有心放自己班馬搵食,一個單程證收百幾萬,發多幾個咪變李嘉城!
中共係暴軍就好呀,你死咗好耐啦!

如果真係暴君極權統治已經一早上門埋咗你單

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:

不要太自戀
你一個人嘅意見要凌駕700萬人嘅意見
700萬人嘅意見要凌駕14億人嘅意見

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]