• 瀏覽: 3,802
  • 回覆: 32
+11

【白蛇傳】開拍電視劇內地新版 女主角更勝當年趙雅芝?!
女主角更勝當年趙雅芝?

至於挑戰女主角白素貞嘅係喺內地有「4千年一遇美女」之稱嘅鞠婧禕,之前係SNH48成員,後來單飛發展,依家先得24歲。

92年版嘅《白蛇傳》中,女主角趙雅芝演出時已經38歲,今次鞠婧禕無疑係年輕好多,至於顏值方面亦唔輸當年嘅趙雅芝!清純嘅外貌,未知會唔會令觀眾有眼前一亮嘅感覺呢?

鞠婧禕外表清純,都叫幾有仙氣!

點解係都要拉香舊日港明星比較?

新聞來源連結:
https://hk.celebrity.yahoo.com/白蛇傳-開拍電視劇內地新版-女主角更勝當年趙雅芝-030010236.html

鞠婧禕38歲時會如何...........

鞠婧禕,之前係SNH48

SNH48 本來係akb48分部, 然後衰格大陸佬囉左人地個品牌,
唔肯比錢, 然後分手後仍然用返呢個名繼續做,大陸佬真係無恥到

引用:
原帖由 加藤玲奈子 於 2018-10-21 11:45 PM 發表
鞠婧禕,之前係SNH48

SNH48 本來係akb48分部, 然後衰格大陸佬囉左人地個品牌,
唔肯比錢, 然後分手後仍然用返呢個名繼續做,大陸佬真係無恥到
家下大陸佬炒足韓劇,主角、配角清一色年青小艾、小俊。可惜,睇完無人會再記得!

菇糕打  鞠婧偉  即刻有 "整容" 跟尾!!!

北姑執到個樣明顯係一號眼二號鼻三號腮太重手......

引用:
原帖由 香港股票呃鳩人 於 2018-10-21 11:54 PM 發表

家下大陸佬炒足韓劇,主角、配角清一色年青小艾、小俊。可惜,睇完無人會再記得!
其實紅佐好多個。

係香港人成日要睇啲人做戲做到三十幾歳先覺得有資格擔大旗,廿多歲唔理三七廿一都踩佢廢啫。

引用:
原帖由 windywater 於 2018-10-22 12:01 AM 發表

其實紅佐好多個。

係香港人成日要睇啲人做戲做到三十幾歳先覺得有資格擔大旗,廿多歲唔理三七廿一都踩佢廢啫。
咁又唔係。舊陣時香港班明星都係由十幾廿十歲開始做起, 要捱後耐先上到一線架!!!

期待

引用:
原帖由 windywater 於 2018-10-22 12:01 AM 發表

其實紅佐好多個。

依家香港班新紮主角,絕大部分都家底紅厚,做戲只係當玩票!

引用:
原帖由 香港股票呃鳩人 於 2018-10-22 12:05 AM 發表

咁又係。舊陣時香港班明星都係由十幾廿十歲開始做起, 要捱後耐先上到一線架!!!
而家班蔡思貝、馮盈盈等人,十年八年之後,如果仲喺無線嘅話,必定會係當家花旦。

引用:
原帖由 被監控會員253 於 2018-10-21 11:56 PM 發表
菇糕打  鞠婧偉  即刻有 "整容" 跟尾!!!

北姑執到個樣明顯係一號眼二號鼻三號腮太重手......
執得好係好靚好仙女, 執得唔好黑山老妖

重點係個妖字, 一見到妖......係咁爆粗個隻

有晚本來想睇旅遊節目, 個女主持嘩mj 返生咩轉台

引用:
原帖由 windywater 於 2018-10-22 12:08 AM 發表

而家班蔡思貝、馮盈盈等人,十年八年之後,如果仲喺無線嘅話,必定會係當家花旦。
完全唔惦, 所以TBB收視率直線下滑

TBB有小小觀眾緣, 都走晒去結婚!

引用:
原帖由 香港股票呃鳩人 於 2018-10-22 12:16 AM 發表

完全唔惦, 所以TBB收視率直線下滑
舊時佘詩曼丶蔡少芬,什至羅家良等人一出嚟咪又俾啲人狂踩?係要儲吓經驗,遇到一個好角色咪上位。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]