• 瀏覽: 4,028
  • 回覆: 23
  • 追帖: 1
這個地方美女成災,認為中國男人是“白馬王子”,想嫁到中國

果敢的人民非常歡迎中國的遊客到果敢旅遊,對中國來的遊客都會非常熱情招待,雖然地區貧窮,但是他們的文化非常多姿多彩,並且在果敢景點做生意的人都非常誠信,不會有黑心商家的宰客行為,據說在果敢有很多美女,並且那些美女覺得中國的男人都是白馬王子。

當年我們香港男人個個都係白馬王子
北上叫雞包二奶玩廠妹洗頭妹
風流倜儻玉樹臨風
今日就有每日150個中共陳圓圓湖北仔來香港做港媽本土青年

新聞來源連結:

https://3g.163.com/travel/article/DUD2SNKO0524WFNO.html

美女成災。。呢句形容詞,都俾d相做吓證據好喎!

引用:
原帖由 香土毒瘤 於 2018-10-19 09:22 AM 發表
白馬皇子喎!

https://img1.gooread.com/images/20170110/75b4e20f3853aa9797c3802ae7eb22a9_origin.jpg
香港地盤佬放工北上都變白馬王子

冇相片 ?   

香港廢青仲唔快啲去果敢娶老婆,咁咪少咗150人嚟香港囉

有圖都未必有真相你仲要冇

非洲老婆太貴

看新聞有地方要150隻牛禮金

150牛,香港男人比較窮,娶不起
非洲美女留給內地壕

香港窮鬼都係娶內地北妹或西北維妹吧

引用:
原帖由 dalunwan 於 2018-10-19 12:18 PM 發表

香港地盤佬放工北上都變白馬王子
向錢看就是白馬王子

引用:
原帖由 真。自稱的天才 於 2018-10-19 12:49 PM 發表

向錢看就是白馬王子
可是香港白馬王子帶回中共陳圓圓同湖北仔返香港做新香港人

引用:
原帖由 高潮沒有停下來 於 2018-10-19 12:29 PM 發表
香港廢青仲唔快啲去果敢娶老婆,咁咪少咗150人嚟香港囉
150人都仲要老共分批放,果敢一俾$當地人脈,可即上飛機到港。唔明咪吹水。配偶到港,漁港差唔多無限制,祇不過老共限放人咋。

引用:
原帖由 cwilson1 於 2018-10-19 09:21 AM 發表
美女成災。。呢句形容詞,都俾d相做吓證據好喎!
內文已經有相,細心看就知真相。

引用:
原帖由 UndergroundMud 於 2018-10-21 11:53 AM 發表

內文已經有相,細心看就知真相。
靚女係邊呀??

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]