• 瀏覽: 7,791
  • 回覆: 69
+11
圖片所見,起碼有三個賣港賊支持陳凱欣,而且其中兩個更排首位。。。!!

好得人驚!! 

引用:
原帖由 淫者無敵 於 2018-10-18 09:53 AM 發表
圖片所見,起碼有三個賣港賊支持陳凱欣,而且其中兩個更排首位。。。!!

好得人驚!!  ...
好人又點賣國呢?

支持美女議員欣欣

嘩!師兄咁早開工呀,點抹都唔夠泛民黑

引用:
原帖由 世上只有…… 於 2018-10-18 10:27 AM 發表
嘩!師兄咁早開工呀,點抹都唔夠泛民黑
見到咁恐怖嘅相,點口可以唔出聲

引用:
原帖由 淫者無敵 於 2018-10-18 09:53 AM 發表

https://cdn.thestandnews.com/media/photos/cache/43033651_10215696054866816_9016813685061976064_o_MFejN_1200x0.png

好得人驚!!  ...
李呃人,先係

樓主邊個賣港你都唔知?你仲做人?

皇協軍河童鬥士冇出現喎

兩個爛萍果,吃不了,就只有靠邊站。。。

挑,好恐怖呀。
點恐怖得過你地d泛民提倡人人有參選自由,馮生出來選就被批鬥咁恐怖。

引用:
原帖由 ax7ax 於 2018-10-18 12:01 PM 發表
挑,好恐怖呀。
點恐怖得過你地d泛民提倡人人有參選自由,馮生出來選就被批鬥咁恐怖。
其實最恐怖係突然所有$0.5支持馮檢基.

引用:
原帖由 淫者無敵 於 2018-10-18 12:17 PM 發表

其實最恐怖係突然所有$0.5支持馮檢基.
係你地成日話人人有參選自由,但你地又係度自打咀巴wo

引用:

好得人驚!!  ...
總好過支持一d,為反而反 既政客!

連人地執樹都眼紅要抹黑, 人工島起幾十萭公屋比基層住又抹黑, 香港唔會有將來!

黑白不分

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]