• 瀏覽: 10,367
  • 回覆: 174
  • 追帖: 2
+12
死返尾腳同浸浸含嘟,
咪L再係香港 獻世啦,河童

佢成名得太早,很多人捧佢,佢就以為食住反中/反共這條水,就可以順順利利做立法會議員,在香港成為領袖之一。可是,佢去得太盡,大陸要趕絕佢,佢根本無得選公職,只可做民間反對派。

河童公開試,英文都係啱啱 pass。 事隔一年多,竟可登大雅之堂!? 會唔會有槍手呀

出賣港人嘅賣國賊,港人公敵,真不該!

港獨狗居然點磨菇浸做嘢

學下沙地將攪事記者支解先係世界標準,唔簽証小兒科啦!

引用:
原帖由 人之初大大 於 2018-10-17 06:37 PM 發表

痴瘋識英文?十成十揾人代寫
簡單英文佢應付到,但呢啲文化式英文佢一定寫唔出,揾個英文叻嘅人寫啫。

引用:
原帖由 dice88 於 2018-10-17 06:12 PM 發表
黃之鋒撰文? 佢親自寫? 口述咋?
我想睇吓英文全文

引用:
原帖由 tkinwong 於 2018-10-17 07:38 PM 發表
佢成名得太早,很多人捧佢,佢就以為食住反中/反共這條水,就可以順順利利做立法會議員,在香港成為領袖之一。可是,佢去得太盡,大陸要趕絕佢,佢根本無得選公職,只可做民間反對派。 ...
王丹.......政治乞衣

引用:
原帖由 firefox2 於 2018-10-17 06:04 PM 發表

你打電話比侵侵嘛

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/20181017/large/1539761674_8bb1.jpg
黃之鋒在《時代雜誌》上撰文,呼籲英美政府就事件向港府及北京當局施壓,以保障外國記者在香港的新聞自由。(資料圖片)

香港眾志秘書長黃之鋒在《時代雜 ...
古有汪精衛
今有黃之峰
全部是漢奸

學淫眾痔監躉垃圾黃痴瘋要好好記住, 今日你隻港奸人渣高調要求別國干預香港內部事務的同時, 就不要再爬出來指責阿爺出手對付你班反中亂港禍港人渣啊...

引用:
原帖由 dice88 於 2018-10-17 06:12 PM 發表
佢連中文都唔惦

柒朗普聽到未?我地痴瘋BB叫你做野呀

痴瘋呀,剛收到英美通知,叫你未能再作野,亦未能再煩我地,叫你死遠D,叫你做死做著🤣🤣🤣

中文佢都寫唔掂喇
相信係涼瓜杰、魚鹵味等一班大狀手筆,痴瘋只不過係形象工程代言人啫
引用:
原帖由 dice88 於 2018-10-17 18:12 發表

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]