• 瀏覽: 49,315
  • 回覆: 745
  • 追帖: 7
+113
引用:
原帖由 30678426 於 2018-10-17 05:23 PM 發表
瑞典電視台9月下旬拍攝「文化短片」,提醒中國遊客不要隨地便溺;近期內網路瘋傳一張照片,在短片中的示意圖在歐洲似乎掀起熱潮,被奧地利民眾拿在手上在街上作為告示。網友將照片分享至推特與台灣臉書上,從中可看到,奧地利首都維也納的街道上,有身穿白色襯衫、頭戴灰色帽子與墨鏡的外國男子,在十字路口上對往來的行人亮出手上的告示,上頭能見黃色的背景中,有個頭戴斗笠的男子屈身,一邊進食一邊排泄,並有一個「禁止」的符 ...
你咪係去人地度啦,
一去到你一定俾人捉你去廁所😂

引用:
原帖由 鑽石山隻揪王 於 2018-10-17 05:45 PM 發表
溫馨提示: 鬼佬唔識分中國人同香港人
我上次去法國,有鬼佬同我講:ありがとう

引用:
原帖由 30678426 於 2018-10-17 06:49 PM 發表
唔該唔好扯台灣人落水
你中國人一人做事一人當
原來你系台國噶

一家中蟈曾姓的畜牲,在外國的作為影響埋成個中蟈在國際的聲譽。中蟈政府不處理卻縱容

引用:
原帖由 davi1007 於 2018-10-17 05:53 PM 發表
中國人,都唔戴呢d 帽啦
反而我會諗起另一個國家
越南人

清國人

引用:
原帖由 鑽石山隻揪王 於 2018-10-17 05:45 PM 發表
溫馨提示: 鬼佬唔識分中國人同香港人
請問中國人同香港人有咩分別?

引用:
原帖由 dondonTrump 於 2018-10-17 06:50 PM 發表
強國失威,外交部表示:極度失望,不可接受,完
七朗普都系全球恥笑對象

引用:
原帖由 巨乳下垂了 於 2018-10-17 06:10 PM 發表

你應該講 "大陸人醜成咁仲扯東扯西",
中國人包含晒大陸香港台灣澳門人及海外華人,
估計你應該都係其中一份子下話
人地鬼佬抹黑緊嘲笑緊你
你仲沾沾自喜 ...
佢智商低,諗唔到呢點

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 赤共 於 2018-10-17 06:54 PM 發表
中共人真係影衰晒黃皮膚,日本呢啲優秀民族都俾佢影衰,香港從小接受大英祖國教育嗰啲人又影衰
大陰蒂國?未玩啦,以前書都某得你讀啊,讀屎片噶咋

引用:
原帖由 齋睇唔買 於 2018-10-17 07:05 PM 發表

我上次去法國,有鬼佬同我講:ありがとう
好經常係咁

引用:
原帖由 productdesigner 於 2018-10-17 07:03 PM 發表
用google image search發覺原來係P圖

https://futbal.pravda.sk/me-2008/clanok/122141-listky-na-finale-boli-za-sedemsto-eur/

https://ipravda.sk/res/2008/06/29/thumbs/103644-finale-euro-vst ...
果隻漢奸日日造謠, 煽動, 預左啦
香討呢期漢奸分身戶口中, 佢最紅架