• 瀏覽: 49,328
  • 回覆: 745
  • 追帖: 7
+113
做得非常好, 限制埋 紅國人 入境 及禁止移民、升學

引用:
原帖由 高潮沒有停下來 於 2018-10-17 18:52 發表

班on9仔仲咁高興笑嘛一份
應該點反應好

引用:
原帖由 一生冇求 於 2018-10-17 18:58 發表

寫長D。
邊有時間,大陸D所謂外國勢力甘L長

面就人哋俾,架就自己丟,身為中國人的我,我都感到羞恥

輪子對被洋鬼子視為奴才十分享受

引用:
原帖由 蝦佬@@ 於 2018-10-17 06:47 PM 發表
老實講...有時都想試下喺中環或者旺角就咁除褲擺個堆係咩感覺。。。應該好爽
有咩理由會好爽?痾唔出就真。

戴尖頂笠是越南人啊!!
歐洲 瑞典連人地特精都唔知就亂搞,真丟人!

引用:
原帖由 30678426 於 2018-10-17 05:51 PM 發表
係人都知中國人啦
拉香港人同台灣人落水托咩
台灣人!香港人!中國人你識分咩!點分呀!🤭

你們瑞典仆街了,中國人不來消費,你們遲早玩完

毒果唔睇

引用:
原帖由 樓下扁扁的蛇 於 2018-10-17 07:00 PM 發表

有咩理由會好爽?痾唔出就真。
完全放低自己係人類嘅束縛,原始野性...我估咋XD

引用:
原帖由 30678426 於 2018-10-17 05:23 PM 發表
瑞典電視台9月下旬拍攝「文化短片」,提醒中國遊客不要隨地便溺;近期內網路瘋傳一張照片,在短片中的示意圖在歐洲似乎掀起熱潮,被奧地利民眾拿在手上在街上作為告示。網友將照片分享至推特與台灣臉書上,從中可看到,奧地利首都維也納的街道上,有身穿白色襯衫、頭戴灰色帽子與墨鏡的外國男子,在十字路口上對往來的行人亮出手上的告示,上頭能見黃色的背景中,有個頭戴斗笠的男子屈身,一邊進食一邊排泄,並有一個「禁止」的符 ...
在他們心目中中國人,香港人和台灣人是有分別的

跟本依班鬼係井底蛙。
我未見過有人會咁做, 相反歐洲好多地方一陣尿味。

用google image search發覺原來係P圖

https://futbal.pravda.sk/me-2008/clanok/122141-listky-na-finale-boli-za-sedemsto-eur/

引用:
原帖由 30678426 於 2018-10-17 05:23 PM 發表
瑞典電視台9月下旬拍攝「文化短片」,提醒中國遊客不要隨地便溺;近期內網路瘋傳一張照片,在短片中的示意圖在歐洲似乎掀起熱潮,被奧地利民眾拿在手上在街上作為告示。網友將照片分享至推特與台灣臉書上,從中可看到,奧地利首都維也納的街道上,有身穿白色襯衫、頭戴灰色帽子與墨鏡的外國男子,在十字路口上對往來的行人亮出手上的告示,上頭能見黃色的背景中,有個頭戴斗笠的男子屈身,一邊進食一邊排泄,並有一個「禁止」的符 ...

禁止屙屎
真係有肉割嫁

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]