• 瀏覽: 31,873
  • 回覆: 272
  • 追帖: 2
+4
引用:
原帖由 樓下平平盡頭 於 2018-10-17 01:06 PM 發表
嘩真係好撚多網絡專家喺度用佢哋嘅豐富嘅網絡知識係都夠都9噏
真係要佢哋即場親自講就現形啦!
個個都係鍵盤專家嚟!

大家有無發覺響以前,應該有人90度躹工下台了。呢家......😩

引用:
原帖由 美芯老闆 於 2018-10-17 12:45 PM 發表

邊個決定揾平日試個個要炒左佢
人地半夜試既, 一向都係咁架啦

根據港鐵話, 而家訊號系統有事, 要搵人去每條線十幾個點人手重啟, 咁樣搞左6 個鐘, 呢個先係大問題

引用:
原帖由 鐘覺霧 於 2018-10-17 01:04 PM 發表
是不是有人開工,用主機上網睇咸片而中毒所致?!
用公司電腦睇咸網仲唔中毒咩?!
唔係咁弱智呀?

引用:
原帖由 benza100 於 2018-10-17 01:12 PM 發表
大家有無發覺響以前,應該有人90度躹工下台了。呢家......😩
馬時亨一早想走, 係政府叫佢, 一定要搞番掂沙中線先好走

至於總監, 即係尋日出來發言同道歉果個, 一早已經講左唔撈, 大家自求多福

自從馬屎坑出左嚟話過<我OK,就Ok>之後,再吾會相信泥班㭍頭講嘢,

引用:
原帖由 VaIllant 於 2018-10-17 01:15 PM 發表
自從馬屎坑出左嚟話過<我OK,就Ok>之後,再吾會相信泥班㭍頭講嘢,
自從森美出左廣告話港鐵又準時左之後, 就冇人再信

成班廢柴作古仔

有人bt緊4仔電影

黑客入侵。

班仆街出泥道歉的樣笑騎騎甘,

明顕係新系新系統吾掂啦,重死吾認,舊系統用左幾十年都未試過今次咁,

今次訊號故障小兒科,下次再泥一獲杰撻撻

原來港鐵電腦咁廢,大量同步數據會hang機
估計家用電腦都快過港鐵操作系統嘅電腦

引用:
原帖由 cwbguy 於 2018-10-17 12:13 PM 發表

最衰個系統供應商唔係中資公司,搞到成班議員手足無措
淘寶貨。。。。怪中共

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]