• 瀏覽: 28,310
  • 回覆: 308
  • 追帖: 5
+5
英格蘭桌球公開賽64強,奧蘇里雲及傅家俊都成功過關,但鋒頭就畀中國小將羅弘昊搶晒。呢位18歲中國球手以局數4:3反勝英國...

好正常,大劉都怕

新聞來源連結:

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/sport/20181016/mobile/bkn-20181016175503689-1016_00882_001.html

引用:
原帖由 helloling 於 2018-10-16 07:08 PM 發表
英格蘭桌球公開賽64強,奧蘇里雲及傅家俊都成功過關,但鋒頭就畀中國小將羅弘昊搶晒。呢位18歲中國球手以局數4:3反勝英國...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/sport/20181016/photo/bkn-20181016175503689-1016_00882_001_fb.jpg?20181016185101

好正常,大劉都怕

新聞來源連結:

http://hk. ...
去完廁所唔洗手,又關侮辱中國人事?又嚟學曾生搏同情呀?

我話輸咗錢條氣唔順多的,搵個藉口發洩

good job 

有D人有錯誤觀念,以為是後生細仔,痾尿無整濕過手,就不必浪費食水。
應該考慮一下他人感受,尤其是腎功能不全者的感受!

引用:
原帖由 格蘭度 於 2018-10-16 07:15 PM 發表

你又知佢去完廁所唔洗手?
如果唔洗手打波,隻手長期係波枱,即係成張抬面好污糟邋遢!

引用:
原帖由 chiooil 於 2018-10-16 08:37 PM 發表

你又知佢去完廁所唔洗手?
如果唔洗手打波,隻手長期係波枱,即係成張抬面好污糟邋遢!
你幾時見過有人舐張波枱?

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 chiooil 於 2018-10-16 10:38 PM 發表

呀智將!你識唔識打枱波架?
如果羅弘昊去廁所無洗手打波,佢打波時一定一隻手在枱面噃,咁咪成張枱污糟邋遢囉!
羅弘昊打唔入一個波,條英國佬都要擺一隻手在枱面打波噃! ...
阿天才,你係咪想話佢用手抆屎?

多魚, 佢監視人去廁所????否則怎知??

引用:
原帖由 格蘭度 於 2018-10-16 07:15 PM 發表

妳跟著人去廁所,又知人冇洗手

引用:
原帖由 格蘭度 於 2018-10-16 10:41 PM 發表

阿天才,你係咪想話佢用手抆屎?
你真係唔識打抬波架?

引用:
原帖由 you2B 於 2018-10-16 10:46 PM 發表

妳跟著人去廁所,又知人冇洗手
你同佢一齊去廁所所以知佢有洗手?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]