• 瀏覽: 23,400
  • 回覆: 319
  • 追帖: 2
+3
菜園村4公頃收左20億 2200公頃就要11000億啦 呢個數仲只係計收地 未計重新起ga基建喎

地主會食屎啦

GOOD!
黃狗睇到未? 政府有人計過數, 唔係流架...........
幫地主吠政府前都要擘大眼睇清楚。

引用:
原帖由 stkwok1985 於 2018-10-16 01:16 PM 發表
菜園村4公頃收左20億 2200公頃就要11000億啦 呢個數仲只係計收地 未計重新起ga基建喎

地主會食屎啦
仲要8、9年前個價

冇乜人黎討論咁喎

得閒玩下覆核 個價又唔同左

引用:
原帖由 驊騮 於 2018-10-16 01:39 PM 發表

仲要8、9年前個價
仲要而家都未搞掂

政府可用農地價強收,不過而家政府廢的不敢收地產佬d地。

仲要貨源歸邊,口價一定越叫越狼,支持政府打殘四大惡人!

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2018-10-16 02:04 PM 發表
強收菜園村係咩結果?

不敢係真ga,反東北反展打爆你立法會門,個官都話冇事,好得人驚

引用:
原帖由 亂9咁ban人 於 2018-10-16 02:12 PM 發表

強收菜園村係咩結果?

不敢係真ga,反東北反展打爆你立法會門,個官都話冇事,好得人驚
好q恐佈

根本為反而反

1萬1仟億的利益  !  遊行顧問公司可接通傳媒, TBB , 議員去洗腦。。

引用:
原帖由 劉婕 於 2018-10-16 01:30 PM 發表
GOOD!
黃狗睇到未? 政府有人計過數, 唔係流架...........
幫地主吠政府前都要擘大眼睇清楚。
黃狗,政棍,環保L都係地産商爪牙,條數大家都心知肚明,捍衛樓價必須禁止填海,吾填海下一代咪繼續愈住愈細囉!

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2018-10-16 02:04 PM 發表
十年前收嘅,而家仲司法六七緊,點收?地主係有錢人,慢慢拖到你死

豬頭應該充供晒啲農地種豆。😆😆😆😆😆😆

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]