• 瀏覽: 27,071
  • 回覆: 284
  • 追帖: 1
+5
整少D嘢食大媽就唔會幫襯

引用:
原帖由 ngmanlok 於 2018-10-15 01:16 PM 發表
Sell 任飲任食 但原來預人唔食😂
自助餐咁囉
做唔住,退出都好🤣

引用:
原帖由 1968HK 於 2018-10-15 01:12 PM 發表

如果每個客人都船上零消費,只大吃大喝免費餐廳,蝕錢唔奇
咁你咪樣樣收$$ lor
不過明既......鬼佬開賭場都怕客人贏錢就含能la

出了事

我都親眼看見好多內地人食自助餐浪費食物,成枱放滿食物,食唔晒浪費!真哲墮!

中美大戰派大媽去美國 食曬所有 食物 一定贏硬

引用:
原帖由 helloling 於 2018-10-15 12:00 PM 發表
諾唯真喜悅號專為中國人打造,卻宣布退出中國市場。(法新社資料照)
〔即時新聞/綜合報導〕為中國人市場打造的諾唯真喜悅號(Norwegian Joy)是挪威郵輪旗下的一艘豪華郵輪,為世界最大最豪華遊輪之

這名網友點出,「特別是中國大媽們,她們的腸胃功能 ...
大媽先利害😂
食到你渣都冇

船上賭場殺一舖已夠豪比大媽食足一個月

引用:
原帖由 stocky1010 於 2018-10-15 01:22 PM 發表
我都親眼看見好多內地人食自助餐浪費食物,成枱放滿食物,食唔晒浪費!真哲墮!
自助餐咪收貴d lor…….有數計架
做生意唔識計數就咪依賴9人lor

假新聞

垃圾基因!

引用:
原帖由 helloling 於 2018-10-15 12:00 PM 發表
諾唯真喜悅號專為中國人打造,卻宣布退出中國市場。(法新社資料照)
〔即時新聞/綜合報導〕為中國人市場打造的諾唯真喜悅號(Norwegian Joy)是挪威郵輪旗下的一艘豪華郵輪,為世界最大最豪華遊輪之

http://img.ltn.com.tw/Upload/business/page/800/2018/10/15/phpok3amh.jpg

這名網友點出,「特別是中國大媽們,她們的腸胃功能 ...
所以難徑d大陸大周街拉屎,咁食法又幾難忍

又係台報。。。。

引用:
原帖由 csdenis 於 2018-10-15 12:07 PM 發表
台仔文宣不遺餘力,正正常常香港人邊會睇咁多台媒,日日都要好勤力去揾大陸負面新聞嗰D例外
正是

食到破產。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]