• 瀏覽: 5,038
  • 回覆: 20
+4
又會是..........?

可能是一個非常大的國際大陰謀.......

富商

佢老公仔女係乜國籍。

引用:
原帖由 pp49pp 於 2018-10-23 03:51 PM 發表
佢老公仔女係乜國籍。
係中國籍,但可能有外國居留權。

林鄭老公係英籍, 有英國居留權, 當日就係呢點被人攻擊話佢自己放棄英國居留權都無用, 因為老公仲有即係佢都有。

老公英籍, 咁兩個仔都係英國出世, 有英國本土公民身份, 拿英國護照, 天經地義, 記憶中無新聞報過佢兩個仔放棄英籍加入中國籍, 所以佢兩個仔都應該無中國籍身份, 甚至可能連香港人都唔係 

如果五毛背後不是中共...
中共背後盡是漢奸...

雖知道中共是漢奸建國
中共高官又喜歡將錢存進外國
家人和子女又喜歡去外國進修和定居

引用:
原帖由 1928 於 2018-11-15 10:59 AM 發表
林鄭老公係英籍, 有英國居留權, 當日就係呢點被人攻擊話佢自己放棄英國居留權都無用, 因為老公仲有即係佢都有。

老公英籍, 咁兩個仔都係英國出世, 有英國本土公民身份, 拿英國護照, 天經地義, 記憶中無新聞報過佢兩個仔放棄英籍加入中國籍, 所以佢兩個仔都應該無中國籍身份, 甚至可能連香港人都唔係 ...
點解d人咁鍾意外國籍?

引用:
原帖由 1928 於 2018-11-15 10:59 AM 發表

老公英籍, 咁兩個仔都係英國出世, 有英國本土公民身份, 拿英國護照, 天經地義, 記憶中無新聞報過佢兩個仔放棄英籍加入中國籍, 所以佢兩個仔都應該無中國籍身份, 甚至可能連香港人都唔係  ...
少見多怪,國內領導子女都係咁啦。

引用:
原帖由 pp49pp 於 2018-12-5 11:50 PM 發表

少見多怪,國內領導子女都係咁啦。
證據欠奉。

引用:
原帖由 廢青5毛 於 2018-12-5 23:53 發表

證據欠奉。
係囉,點解一張外國護照既相都無既

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2018-12-6 12:14 AM 發表

係囉,點解一張外國護照既相都無既
連在外國生活照片也欠奉,但西毛大話始終有儍人信。

蔣介石老婆比中共嘅人更早入籍美國,係咪示範咗移民無問題呢?
臺灣大掌櫃亦係美國籍。

引用:
原帖由 廢青5毛 於 2018-12-5 11:53 PM 發表

證據欠奉。
你扮盲呀。
中共自己都承認祼官問題嚴重。

坊間盛傳多名中國人大、政協代表擁有外國國籍,並對他們是否有資格當選代表提出質疑。受到國籍身份質疑的代表有楊瀾、鄧亞萍、趙本山、張海迪、芮成鋼、陳沖和郎平等人。另外還有代表被指是已將家人和財產轉移至國外的“裸官”。

引用:
原帖由 pp49pp 於 2018-12-6 09:36 AM 發表

你扮盲呀。
中共自己都承認祼官問題嚴重。

坊間盛傳多名中國人大、政協代表擁有外國國籍,並對他們是否有資格當選代表提出質疑。受到國籍身份質疑的代表有楊瀾、鄧亞萍、趙本山、張海迪、芮成鋼、陳沖和郎平等人。另外還有代表被指是已將家人和財產轉移至國外的“裸官”。 ...
大妓院扮中共9up,證據欠奉你都信,抵你做人炮灰。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]