• 瀏覽: 5,902
  • 回覆: 117
引用:
原帖由 funbull9394 於 2018-10-15 08:47 PM 發表

原來你真係什麼都唔識就扮專家, 而家講緊既係量子雷逹做到100%NOISE REDUCTION, 即係SIGNAL TO NOISE RATIO 係無限大.. 請問你邊隻普通雷逹做到????

又係唔敢回我量子雷逹在你口中嘅「真.運作理論」係嘜!!
又想搬龍門
喂 你呢招用係我身上無用架 唔好遊花園啦
識就答 唔識就收皮
好簡單

引用:
原帖由 antiapple 於 2018-10-15 08:42 PM 發表

你呢D叫
呢個post係講量字雷達呀
仲有#22我有講量子電腦用Quantum Logic Gate 唔係而家嘅電腦只有0同1 唔係玩生字ALGORITHM
又搬龍門 你真係忙 ...
又要笑死, 量子電腦快的根本原因唔係QUANTUM LOGIC GATE而係SUPERPOSITION.

引用:
原帖由 antiapple 於 2018-10-15 08:53 PM 發表

又想搬龍門
識就答 唔識就收皮
好簡單 ...
好啦, 我收皮啦... 你啱你啱, 糾纒量子係可以觀察而唔影響其原有狀態, 天才專家話可以就可以,起碼喺佢個平行宇宙內係可以.

引用:
原帖由 funbull9394 於 2018-10-15 08:53 PM 發表

又要笑死, 量子電腦快的根本原因唔係QUANTUM LOGIC GATE而係SUPERPOSITION.
搬啦搬啦 不如搬到去講真空管電腦啦
你要講quantum computer我一定陪你玩
不過呢 唔該你唔好Off Topic , 自己開嗰個post!
你係呢個講quantum radar嘅post不停咁搬龍門, 目的係咪想版主kill post...等你唔駛出醜

引用:
原帖由 antiapple 於 2018-10-15 09:02 PM 發表

搬啦搬啦 不如搬到去講真空管電腦啦
你要講quantum computer我一定陪你玩
不過呢 唔該你唔好Off Topic , 自己開嗰個post!
你係呢個講quantum radar嘅post不停咁搬龍門, 目的係咪想版主kill post...等你唔駛出醜 ...
QUANTUM RADAR 原理己經講咗係100%NOISE REDUCTION,你要連GOOGLE都唔識用我冇辦法可以救你.

引用:
原帖由 funbull9394 於 2018-10-15 09:04 PM 發表

QUANTUM RADAR 原理己經講咗係100%NOISE REDUCTION,你要連GOOGLE都唔識用我冇辦法可以救你.
仲嚟??

死都要攞番個尾彩??

引用:
原帖由 antiapple 於 2018-10-15 09:07 PM 發表

仲嚟??

死都要攞番個尾彩??
我服你多D, QUANTUM RADAR原理攪錯哂仲可以喺度扮專家.

引用:
原帖由 antiapple 於 2018-10-15 08:53 PM 發表

又想搬龍門
識就答 唔識就收皮
好簡單 ...
查實院士c亨識唔識乜野係s/n ratio 🐷🐷🐷🐷

引用:
原帖由 fb666 於 2018-10-15 08:50 PM 發表

你諗多咗!將自己幻想強加別人身上!
可見你已詞窮,理虧!有病要睇醫生!

https://lh3.googleusercontent.com/nfvsFVr1pr7U36ldvTmc5saeHQGVPVR4ydyR0Vv0v4OsFTOzuWtodh75P5zhEudZ9CnXX_zey5S5T3hMWMLU4h7Oc798GqQfaCSuI89WIlAAGoqoCITzpest ...
有院士c亨量子嘴炮同量子衞生巾。強國ㄧ定強覇宇宙。攻堅異次元咯。

引用:
原帖由 fb666 於 2018-10-15 09:18 PM 發表

你又幻想?為你健康,拉黑你半日喇!
量子雷逹原理係點, 樓主貼得出黎,一定係專家, 不如你幫下你隊友
@antiapple  啦! 唔好再出醜!

引用:
原帖由 fb666 於 2018-10-15 09:33 PM 發表

睇帖文應要擘大對眼!但又不要擘得太大!
因會眼大睇過籠!正如閣下就係睇過籠!

https://lh3.googleusercontent.com/fSlcwxEELzYRSoSQwqth6I3CPNy4CndGIcomFezOZhd5Mxp7cA2dcFIfsPeW5vVZ7fpyIfcpyyv8yJNJzxma2_Njxf69eFNnFNOQxFOc6SSv0ssSM ...
原來樓主都唔識量子雷逹原理唔就亂帖, 本人好失望啊!. 不過對於五毛的質素又一早了然於胸, 其實亦合符期望... 可惜係五毛絕大部分都係無料扮專家...想搵D有邏輯有理據既五毛討論下都難於登天.

引用:
原帖由 fb666 於 2018-10-15 09:45 PM 發表

算吧喇!你呢類睇多本軍事雜誌,搬字過紙嘅.....磚家...呢度唔只得你一個!
你識乜叫.....量子雷達?若真識點會咁清閒在跟人鬥咀,你少扮.....磚家吧? ...
簡單原理要識有幾難?又唔駛物理博士先至會明白。再講量子糾纒今時今日已經係大學本科已經可以做到,你以為仲係愛因斯坦年代咩!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]