• 瀏覽: 38,671
  • 回覆: 663
  • 追帖: 4
+29
引用:
原帖由 肥佬黎欠狗糧 於 2018-10-12 07:45 PM 發表

我呸,太老太醜留返深水埗啲阿伯幫櫬
實實在在做地區工作,不失為一件好事!

常高喊結束一黨執政的六四人 更應無效...

引用:
原帖由 j.o.lai 於 2018-10-12 07:43 PM 發表
一時貪威,冇咗十皮一個月加埋約滿金成五千萬呀

不過,我好開心

抵你小麗老千死
大快人心,但千萬別給李呃人跑出

引用:
原帖由 男E 於 2018-10-12 07:25 PM 發表
11月立法會九龍西補選的提名期將於下周一結束。選舉主任郭偉勳傍晚通知工黨劉小麗的提名無效。

負責補選的選舉主任是九龍城民政事務專員郭偉勳,與今年3月補選時相同,當時曾批准姚松炎參選。

九龍西補選下月25日舉行,前民協成員馮檢基及前食物、衛生局政治助理陳凱欣、工黨副主席李卓人已報名參選。

騙得到自己, 也騙不到香港人!

新聞來源連結:
http://std.sthe ...
呢張相。。。千王群英會。。。

二位伯伯相爭,港人得利 。

引用:
原帖由 x747x 於 2018-10-12 07:43 PM 發表

無錯!香港呢個福地,唔應該由啲垃圾去做議員,佢哋只係想搞港獨,而唔係認真去為香港做嘢!
選佢哋就係要佢哋去玩野,鐘意吖,有乜問題呀?

好吖!

無謂晒大家時間

中晒估計!小麗被DQ,你卓淫出戰,馮老狗出來票,陳建康勝!
阿爺劇本太著眼了

冇咗老千阻住晒,終於可以睇到,基哥大戰李卓人

引很起洗

一於落街飲杯。

引用:
原帖由 tailing 於 12/10/2018 19:53 發表

選佢哋就係要佢哋去玩野,鐘意吖,有乜問題呀?
要玩嘢就請佢哋去遊樂場或者馬戲團,立法會係認真工作嘅地方。

引用:
原帖由 肥佬黎欠狗糧 於 2018-10-12 07:29 PM 發表
可以安心去做一樓一

佢呢個樣含蕉都幾過癮

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]